Like ons op Facebook!
073 - 8888004

Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Graveren in het voetje van een wijn- of champagneglas

Het ziet er mooi uit zo op een zwarte ondergrond, en dan ook nog met het licht schuin van achter. Deze foto is dan ook gemaak onder de ideale omstandigheden; De meeste tafels zijn niet zwart, de meeste tafels zijn wel redelijk donker, maar vrijwel nooit zo donker. Ook komt het licht vrijwel nooit onder de ideale hoek op de gravure.

Misschien heb je al in de gaten wat we willen gaan zeggen: het idee is geweldig, zo'n gravure in het voetje. Het pakt in de praktijk vaak anders uit: het valt vrijwel niet op.

Wat je ook mooi op de foto kunt zien, is dat de ruimte voor een gravure op een voetje vrij beperkt is: een hele zin is eigenlijk al behoorlijk veel.

Het kan uiteraard wel, maar hou er rekening mee dat het niet echt opvalt.

Mocht je een gravure èn op het glas èn op de voet van het glas willen dan komen er extra graveerkosten bij: het glas wordt immers twee keer gegraveerd.