Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Decanteer karaf Classico Schott Zwiesel

Decanteerkaraf graveren

More Views

  • Decanteerkaraf graveren
  • Decanteerkaraf graveren
  • Decanteerkaraf graveren
  • glas graveren logo
€ 56,75
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Deze mooie, lichte, kristallen decanteer-karaf van Schott Zwiesel, is gemaakt voor rode wijn. De karaf wordt handgebaren in Hongarije, en is onderdeel van de Classico collectie van Schott Zwiesel. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Doordat deze karaf technisch een stuk uitdagender is om te graveren, graveren we de karaf uitsluitend in overleg! De karaf is 23 cm hoog, en heeft een diameter (op het breedste punt) van ruim 19 cm, en een inhoud van 750 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 348 beoordelingen

Jop: "Top! Denkt mee en maakt prachtige gravure van foto. Snelle service en levering. Ga ik zeker vaker gebruik van maken. "

29 mei 2019

Anoniem: "Prima product, goede kwaliteit/prijsverhouding; vlotte levering, webside eenvoudig te bedienen;"

29 mei 2019

Judith: "Glazen perfect gegraveerd, precies zoals ik op de site had aangegeven. Daarnaast was het product ook nog eens heel snel klaar. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. "

28 mei 2019