Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Decanteer karaf Wit Pure Schott Zwiesel

Decanteerkaraf witte wijn graveren

More Views

  • Decanteerkaraf witte wijn graveren
  • Karaf witte wijn graveren
€ 79,50
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Deze mooie, moderne, kristallen decanteer-karaf van Schott Zwiesel, is speciaal gemaakt om witte wijn mee te schenkenn. De karaf is onderdeel van de Pure collectie van Schott Zwiesel. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. De karaf is 32,3 cm hoog, en heeft een diameter (op het breedste punt) van ruim 12,7 cm, en een inhoud van 750 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 845 beoordelingen

Diana Lammers: "Super service. Volledig aan mijn wensen voldaan. Prijs/kwaliteit top. Vriendelijk contact. "

28 apr. 2021

Nicole : "Super, duidelijk in wat wel en niet kan en super fijn meegedacht om het toch n9g mogelijk te maken , top kwaliteit en heel blij met het zijn eindresultaat"

27 apr. 2021

A. Opmeer: "Snel, vriendelijk en prima"

26 apr. 2021