Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Foto op glas

GwenTossaStefanie.jpg

Foto's op glas, het is ons vaak gevraagd. En na enige inspiratie, de nodige experimenten, veel geduld, Photoshop en gewoon veel doen, is het gelukt. Het resultaat mag er zijn. Toegegeven: de foto's die we hebben gegraveerd hebben we speciaal uitgekozen op herkenbaarheid. Het is al redelijk lastig om een mooie foto te maken van glas zonder al te veel spiegelingen; Een gravure fotograferen is nog nèt ietsje lastiger. In het echt kan het er dus iets anders uitzien.

De glazen in die we aanbieden voor het graveren van foto's zijn de glazen die er voor geschikt zijn, wijnglazen zijn door de bolle vorm helaas niet geschikt voor het graveren van foto's. 

De prijzen van de glazen gegraveerd met een foto zijn hoger dan voor dezelfde glazen die niet met een foto worden gegraveerd. Dit komt doordat de extra tijd die we kwijt zijn met het bewerken van de foto bij die prijs hebben gerekend.

Als U uw op een glas een foto wilt laten graveren, mailt U ons dan Uw foto. Het liefst meerdere foto's, denk er daarbij aan dat hoe mooier de foto is, zeker met betrekking tot scherpte en contrast, hoe mooier de gravure wordt. Portretten die van voren zijn genomen hebben vaak erg weinig contrast waardoor het niet een mooi resultaat op het glas zal geven.

De komende tijd zullen er meer glazen worden toegevoegd, die uitermate geschikt zijn voor het graveren van foto's.

 

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren