Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Glas graveren

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een bijzonder geschenk. Wij zijn daar voor jou! Laat jouw glas graveren door De Glasgraveur. Je kunt online heel gemakkelijk het type glas selecteren en voorzien van een gepersonaliseerd ontwerp. Zo kun je met een gegraveerd glas indruk maken voor die ene speciale gelegenheid. Of wil je iemand blij maken met een persoonlijk geschenk. Kijk snel welke glazen naar jouw wens zijn en voorzie ze van jouw ontwerp. Online kun je jouw ontwerp maken op het glas dat jij wil laten graveren of een bestaand ontwerp inladen. Wij staan ook altijd klaar om met jou mee te denken voordat we aan de slag gaan met glas graveren.

Wil je een uniek glas graveren en niet zoals ze op de website weergeven zijn? Geen probleem, het zijn enkel maar voorbeelden. Je kunt je bestelling geheel aanpassen. Onze prijzen zijn inclusief glas graveren en inclusief btw.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren


Champagneglas graveren

Wij zeggen wel eens, als er écht wat te vieren valt wordt er vaak champagne bij gedronken. Champagne wordt vaak bij bijzondere gebeurtenissen gedronken. Hoe leuk is het dan als je jouw champagneglas kan voorzien van een tekst en/of afbeeldingen gerelateerd aan die bijzondere gebeurtenis. Daarom kun je bij ons een champagneglas graveren om nog meer elan aan de gebeurtenis te geven.

Naast een bijzondere gebeurtenis als een bruiloft, jubileum of de geboorte van een kind kun je ook een champagneglas laten graveren als cadeau. Ons assortiment champagneglazen bestaat uit diverse type glazen. Van een simpel champagneglas, tot luxe en chique kristallen champagneglazen en champagneschaaltjes. Zoek jouw champagneglas naar wens uit en voorzie het van een persoonlijk ontwerp.

champagneglas graverenWijnglas graveren

We doen veel types glas graveren, zo ook wijnglazen. Wanneer je gaat voor een wijnglas graveren kunnen we je vertellen dat je beschikt over een heel populair cadeau of geschenk. Bij ons kun je wittewijnglazen en rodewijnglazen laten graveren. En dat kan heel simpel. Zoek het type glas dat past bij de wijndrinker, kijk hierbij goed naar de vorm van het glas, en bestel dit wijnglas online. Ga je voor een klassiek rodewijnglas of wil je een modern rodewijnglas laten graveren? Met onze ontwerptool kun je zelf een ontwerp maken of een bestaand ontwerp uploaden. Dankzij onze snelle verzending heb je binnen 4 werkdagen jouw gegraveerd glas binnen.

wijnglas graverenBierglas graveren

Vaak krijgen we ludieke aanvragen binnen in de categorie glas graveren. Deze zijn dikwijls gerelateerd aan het graveren van een bierglas. Een bierglas graveren krijgen we vaak als opdracht wanneer iemand een gepersonaliseerd bierglas cadeau wil doen. Wij graveren namelijk niet alleen normale bierglazen zoals een bierfluitje, maar ook bierpullen, bierproefglazen, IPA-bierglazen en bierpitchers. Voor iedereen hebben we wel iets! Zo kun jij, net zoals vele speciaalbieren dat ook hebben, een eigen bierglas ontwerpen.

bierglas graverenWhiskyglas graveren

Voor de echte connaisseurs, oftewel de ware whiskyliefhebbers, kunnen wij ook een whiskyglas graveren. Onze collectie whiskyglazen bestaat uit de normale whiskyglazen, maar ook uit de zogeheten nosing-glazen en whiskytumblers. De nosing-whiskyglazen zijn voor de echte fijnproevers. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze glazen uitermate geschikt voor het ruiken van de whisky. Ken jij een fervent liefhebber van whisky of ben jij misschien zelf wel die persoon? Bepaal zelf een ontwerp en laat dan een whiskyglas graveren door De Glasgraveur.

whiskyglas graverenOverige type glas graveren

Naast de meest voorkomende varianten van glas graveren die we eerder benoemd hebben zijn er nog een aantal andere type glazen die we kunnen voorzien van een mooie tekst en/of afbeelding:

  • Cognacglas graveren: een mooi cognacglas draagt bij aan de beleving, mede dankzij de unieke vorm van het glas.
  • Portglas graveren: deze glazen zijn uiteraard niet heel groot, maar ook hierop kunnen we iets leuks graveren voor de portliefhebbers.
  • Karaffen graveren: een combinatie van diverse glazen, aangevuld met een karaf om de set compleet te maken.

Tot slot hebben we alle overige glazen samengevoegd onder de categorie diverse glazen. Hier vind je diverse speciale glazen zoals een longdrinkglas, een theeglas, martiniglas en nog veel meer varianten.Foto op glas

Het is gemakkelijker om een tekst of afbeelding op een glas te graveren dan een foto. Maar toch weten we het voor elkaar te krijgen. Ook voor een foto op glas moet je bij De Glasgraveur zijn. Kies het type glas dat je graag wilt laten graveren en stuur jouw foto op. We maken het idee dat je voor ogen hebt graag bespreekbaar voor het ultieme resultaat. Het graveren van een foto op glas heeft meer tijd nodig dan andere wijze van glas graveren, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

foto op glas graverenBestel online en profiteer

Wij streven ernaar om iedere bestelling zo optimaal mogelijk te verwerken. We doen dat door jouw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen te verwerken en te verzenden. Je kunt de beoordelingen van onze klanten zien op FeedbackCompany. Wil je meer weten over De Glasgraveur? Lees dan de pagina over ons of neem contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur, maar de voorkeur gaat uit naar contact via de mail.

Laat jouw glas graveren door De Glasgraveur! Doe jouw bestelling online en geniet van een zeer gepersonaliseerd gegraveerd glas!