Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Bierglas Pure Schott-Zwiesel

bierglas graveren

More Views

  • bierglas graveren
  • bierglas graveren
  • bierglazen graveren
  • bierglas graveren
€ 23,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Toegegeven: dit is eigenlijk het waterglas uit de Pure-serie van Schott Zwiesel, maar wij vinden het zo mooi als bierglas, dat we het ook als bierglas in het assortiment hebben opgenomen. Dit glas houd een beetje het midden tussen een bierglas voor gewoon bier en een speciaalbier-glas. Het is een modern en strak glas. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Het glas is 17,7 cm hoog, en heeft een inhoud van 451 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 813 beoordelingen

Carole van der Heijden: "Super klantvriendelijk en razendsnel "

31 mrt. 2021

Aad Van der Spuij: "Top !"

30 mrt. 2021

Marisa VAN den berg: "Uitstekende service. De glasgraveur denkt mee met mijn wensen. Makkelijk in contact"

29 mrt. 2021