Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Bierglas Schumann Schott Zwiesel

Bierglas Schumann Schott Zwiesel

More Views

  • Bierglas Schumann Schott Zwiesel
  • Bierglas Schumann Schott Zwiesel
  • Beer Glass Schumann Schott Zwiesel
  • Bierglas Schumann Schott Zwiesel
€ 18,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Deze prachtige kristallen bierglas van Schott Zwiesel is een klassieker, maar daardoor niet minder chic. Perfect voor een niet te zwaar bier, of gewoon een pilsje. Dit glas is onderdeel van de Basic Bar-collection die Schott Zwiesel in samenwerking met Charles Schumann (dé barkeeper van Duitsland) heeft gemaakt. De vormgeving van dit glas is simpel en daardoor juist zo prachtig. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Dit glas is 18 cm hoog, en heeft een inhoud van 431 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 463 beoordelingen

Cynthia Le Coq: "Jullie hebben mooie producten gemaakt en op tijd bij ons afgeleverd. Kwaliteit ziet er goed uit, jullie hebben aan onze wensen voldaan."

30 nov. 2019

anonymous: "Zeer goed"

28 nov. 2019

Tess : "Super bedrijf! Op een makkelijke manier heb ik de glazen ontworpen waarna ik ze na 2 dagen in huis had. Goed op te hoogte gehouden met track en tracé en snel antwoord op mijn vragen via de e-mail! Morgen ga ik nog 2 glazen bestellen. Super leuk kerst cadeautje!’"

27 nov. 2019