Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Champagneglas kristal Fortissimo Schott Zwiesel

Champagneglas Fortissimo Schott Zwiesel

More Views

  • Champagneglas Fortissimo Schott Zwiesel
  • Champagneglas Fortissimo Schott Zwiesel
  • Champagneglas Fortissimo Schott Zwiesel
  • champagneglazen graveren
€ 19,95
  • Koop 2 voor € 19,75 per stuk. en bespaar 2%
  • Koop 6 voor € 19,50 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 12 voor € 19,25 per stuk. en bespaar 4%
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit prachtige kristallen champagne glas van Schott Zwiesel, is een toonbeeld van elegantie. Dit is het hoogste champagneglas, een mooie lange slanke steel en een mooie slanke kelk. Dit glas is onderdeel van de Fortissimo-collectie van Schott Zwiesel. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Dit glas is bijna 27 cm hoog, en heeft een inhoud van 240 ml. het glas is voorzien van een mousseerpunt (MP) zodat de champagne blijft bubbelen.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 464 beoordelingen

Cynthia Le Coq: "Jullie hebben mooie producten gemaakt en op tijd bij ons afgeleverd. Kwaliteit ziet er goed uit, jullie hebben aan onze wensen voldaan."

30 nov. 2019

anonymous: "Zeer goed"

28 nov. 2019

Tess : "Super bedrijf! Op een makkelijke manier heb ik de glazen ontworpen waarna ik ze na 2 dagen in huis had. Goed op te hoogte gehouden met track en tracé en snel antwoord op mijn vragen via de e-mail! Morgen ga ik nog 2 glazen bestellen. Super leuk kerst cadeautje!’"

27 nov. 2019