Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Portglas Siza Schott Zwiesel

Portglas Siza Schott Zwiesel

More Views

  • Portglas Siza Schott Zwiesel
  • Portglas Siza Schott Zwiesel
  • Portglas Siza Schott Zwiesel
  • Alvaro Siza Vieira
€ 18,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit mooie kristallen portglas van Schott Zwiesel is perfect voor de portliefhebber. Dit portglas is het officiële portglas van de Portugese port-producenten, het is ontworpen door de bekende Portugese architect Alvaro Siza Vieira. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Het Siza-portglas is 167 mm hoog, en heeft een inhoud van 227 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 462 beoordelingen

Cynthia Le Coq: "Jullie hebben mooie producten gemaakt en op tijd bij ons afgeleverd. Kwaliteit ziet er goed uit, jullie hebben aan onze wensen voldaan."

30 nov. 2019

anonymous: "Zeer goed"

28 nov. 2019

Tess : "Super bedrijf! Op een makkelijke manier heb ik de glazen ontworpen waarna ik ze na 2 dagen in huis had. Goed op te hoogte gehouden met track en tracé en snel antwoord op mijn vragen via de e-mail! Morgen ga ik nog 2 glazen bestellen. Super leuk kerst cadeautje!’"

27 nov. 2019