Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Wijnglas Pure Bourgondie Schott Zwiesel

Bourgondië-wijnglas graveren

More Views

  • Bourgondië-wijnglas graveren
  • wijnglazen graveren
€ 27,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit prachtige kristallen rode wijn glas van Schott Zwiesel, is niet alleen groot, maar tegelijkertijd een toonbeeld van elegantie. De strakke design van dit mooie grote wijnglas is het belangrijkste kenmerk van de hele pure-serie. Dit glas is bedoeld en gemaakt voor rode wijn uit Bourgondië. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Dit glas is 23,4 cm hoog, en heeft een inhoud van 700 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 813 beoordelingen

Carole van der Heijden: "Super klantvriendelijk en razendsnel "

31 mrt. 2021

Aad Van der Spuij: "Top !"

30 mrt. 2021

Marisa VAN den berg: "Uitstekende service. De glasgraveur denkt mee met mijn wensen. Makkelijk in contact"

29 mrt. 2021