Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Wijnglas Pure klein witte wijn Schott-Zwiesel

witte wijnglazen graveren

More Views

  • witte wijnglazen graveren
  • witte wijnglazen graveren
  • witte wijnglazen laten graveren
€ 21,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit is het tweede witte wijn glas uit de Pure-serie van Schott Zwiesel, wij vinden hem zo mooi dat we hem er bij nemen in het assortiment. Behalve het strakke design, is het gewoon een scheetje, of een schatje van een wijnglas. Dat klinkt misschien raar, maar als je het glas vast hebt snap je wat we bedoelen: alle verhoudingen kloppen hier zo mooi... Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Dit glas is 22 cm hoog, en heeft een inhoud van 300 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 810 beoordelingen

Carole van der Heijden: "Super klantvriendelijk en razendsnel "

31 mrt. 2021

Aad Van der Spuij: "Top !"

30 mrt. 2021

Marisa VAN den berg: "Uitstekende service. De glasgraveur denkt mee met mijn wensen. Makkelijk in contact"

29 mrt. 2021