Snelle verzending; Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

 

Glazen

 

 

Wij graveren glas met met zandstralen. Het glas graveren met zandstralen geeft een heel mooi beeld, een mooie gravure.

In het ontwerpprogamma in de webshop zitten de meest gebruikte afbeeldingen en lettertypes.

Maar er kan nog veel meer. Bijna alles (behalve PNG bestandjes) wat je digitaal kunt aanleveren

kunnen we op de glazen graveren.

In het assortiment zitten veel glazen. Voor iedereen, en voor ieder budget is er wel wat te vinden.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van glazen graveren. Voor elke gelegenheid is er een uniek, stijlvol glas met een persoonlijke gravure. Verras eens iemand met een gegraveerd glas, met een exclusieve uitstraling. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, verjaardags- of huwelijkscadeau. Natuurlijk kunt u ook uzelf eens verwennen met een gegraveerd glas. Voor de echte whiskykenners is het bijvoorbeeld erg leuk om een mooi glas te laten graveren.

Zandstraaltechniek

Glas graveren doen wij voornamelijk middels zandstralen. Glas graveren door de zandstraaltechniek, geeft een mooie diepe gravure. In tegenstelling tot lasergravures, heeft een gezandstraalde gravure meer diepte en is de uitstraling strakker. Op onze website kunt u zelf online een gravure ontwerpen. Wij zorgen dat u de gegraveerde glazen binnen 4 werkdagen in huis heeft.

Kies uit een ruim assortiment exclusieve glazen

Wij hebben een ruim en exclusief assortiment die wij met liefde voor u graveren. U kiest een mooi glas en ontwerpt zelf uw gravure. Hierbij heeft u de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Het is ook mogelijk om een foto of logo in uw glas te graveren. Deze zal dan bij voorkeur in zwart/wit aangeleverd moeten worden.

Mocht u nog vragen hebben over het graveren van glas, dan kunt u contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)