Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Glazen graveren

Wij graveren glas.

We graveren eigenlijk vooral glazen. We graveren teksten, afbeeldingen, teksten met afbeeldingen, symbolen en foto's. Op de grotere glazen graveren we soms veel tekst, maar soms ook alleen maar twee initialen.

Dat graveren doen we op wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, whiskeyglazen, portglaasjes, shotglaasjes, longdrinkglazen, waterglazen en theeglazen. Maar we graveren ook snoeppotten, taartstolpen en karaffen. Kortom in het assortiment zitten veel glazen, en glaswerk. Voor iedereen, en voor ieder budget is er wel wat te vinden.

Dat graveren doen we met zandstralen. Het graveren met zandstralen geeft een heel mooi beeld, een mooie gravure.

Alle prijzen zijn inclusief graveren en btw.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Persoonlijk glas kado

Het kan soms best moeilijk zijn om een leuk kado te verzinnen. Voor kinderen geldt dat niet zo, maar voor volwassenen kan het knap lastig zijn. Het liefst wil je iets leuks of iets persoonlijks geven. Of iets leuks én persoonlijks. Al eens aan een gegraveerd glas gedacht? Of een vaas met een mooie gravure? Of een snoeppot.

In het ontwerpprogamma in de webshop zitten de meest gebruikte afbeeldingen en lettertypes. Maar er kan nog veel meer. Bijna alles (behalve PNG bestandjes) wat je digitaal kunt aanleveren kunnen wij op het glas graveren: logo's foto's tekeningen, kindertekeningen maar ook vingerafdrukken.

glazen graveren

Champagneglazen graveren voor het bruidspaar

Zoek je een leuk kado voor het bruidspaar? Voor trouwerijen, bruiloften en huwelijken graveren we vaak champagneglazen. Maar we kunnen ook een champagneglas graveren voor de student die promoveert, of voor het project wat nu toch echt doorgaat.

champagneglazen graveren

Wijnglazen voor de liefhebber

Is de jarige job een fervente wijndrinker of wijndrinkster? Dan kun je bij ons terecht voor gegraveerde wijnglazen . Of het nu rode wijn, witte wijn of mousserende wijn is. Maar het hoeft uiteraard helemaal niet voor een verjaardag te zijn. Je kunt een wijnglas laten graveren voor de buurvrouw, voor je vader of moeder, voor je rij-instructeur, en uiteraard ook voor jezelf. Je kunt één glas laten graveren, maar dat mogen er ook best meer zijn.

wijnglazen graveren

Bierglas voor de jarige

Misschien wordt de jarige job wel 18? En wil de jarige job nou eindelijk wel eens een biertje proberen; Bierglazen graveren we ook. Maar ook voor de vaders die toch altijd voor ons klaar staan, en uiteraard ook voor die moeders.

bierglazen graveren

Whiskeyglazen of whiskytumblers

Of misschien gaat diezelfde vader wel met pensioen? En vindt die het heerlijk om bij de open haard een whiskey te drinken? Whiskeyglazen graveren we ook, en daar mag uiteraar ook whisky zonder die "e" uit worden gedronken. We hebben whiskytumblers die we graveren en drie verschillende nosingglaasjes. We graveren luxe tumblers van kristal, of een complete set met karaf maar ook tumblers van gewoon glas.

We graveren portglaasjes voor de aperitiefjes, cognacglazen voor de slaapmutsjes.