Glazen graveren

Laat je glazen graveren door De Glasgraveur. Heel gemakkelijk kun je online een bestelling plaatsen en jouw gravure bepalen. We graveren teksten, afbeeldingen, teksten met afbeeldingen, symbolen en foto's op de glazen. Kies een van de glazen uit het assortiment en stuur jouw gewenste gravure op, eventueel een eigen ontwerp. Samen met jou bepalen we hoe dit eruit komt te zien voordat we daadwerkelijk gaan graveren. Uiteindelijk heb je een origineel cadeau of gegraveerde glazen voor een bijzondere gelegenheid.

Dat glazen graveren doen we op wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, whiskeyglazen, portglaasjes, shotglaasjes, longdrinkglazen, waterglazen en theeglazen. Maar we graveren ook snoeppotten, taartstolpen en karaffen. Kortom in het assortiment zitten veel glazen en glaswerk. Voor iedereen en voor ieder budget is er wel wat te vinden.

Dat graveren doen we met zandstralen. Het graveren met zandstralen geeft een heel mooi beeld, een mooie gravure. Alle prijzen zijn inclusief graveren en btw. Laat nu jouw glazen graveren door De Glasgraveur!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Persoonlijk glas cadeau

Het kan soms best moeilijk zijn om een leuk cadeau te verzinnen. Voor kinderen geldt dat niet zo, maar voor volwassenen kan het knap lastig zijn. Het liefst wil je iets leuks of iets persoonlijks geven. Of iets leuks én persoonlijks. Al eens aan een gegraveerd glas gedacht? Of een vaas met een mooie gravure? Of een snoeppot.

In het ontwerpprogamma in de webshop zitten de meest gebruikte afbeeldingen en lettertypes. Maar er kan nog veel meer. Bijna alles (behalve PNG bestandjes) wat je digitaal kunt aanleveren kunnen wij op het glas graveren met logo's, foto's, tekeningen, kindertekeningen maar ook vingerafdrukken. Zo heb je hét ideale cadeau voor kinderen of voor volwassenen. Een origineel gegraveerd glas van de beste kwaliteit.

Of wat te denken van een gegraveerd glas met naam? Een glas met tekst is altijd bijzonder wanneer deze weer gebruikt wordt. Je kunt dit heel persoonlijk maken, zodat je altijd kunt toosten, ook op afstand. Ben je overtuigd en ga je ook glazen laten graveren zodat je een origineel cadeau kunt schenken?

glazen graveren

 

Champagneglazen graveren voor het bruidspaar

Zoek je een leuk cadeau voor het bruidspaar? Een glas graveren huwelijk is één van de beste huwelijksgeschenken die je kan bedenken. Maar we kunnen ook een champagneglas graveren voor de student die promoveert, of voor het project wat nu toch echt doorgaat. Het graveren van glazen is een mooi cadeau voor hem, maar ook een mooi cadeau voor haar. Hier maak je iedereen blij mee. Of het nu een glas met een eigen ontwerp, met foto, met tekst of misschien wel met logo is, de ontvanger zal dit altijd waarderen. Het glas zal de ontvanger altijd doen denken aan die ene bijzondere gebeurtenis. Neem contact met ons op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

glas graveren - champagne

 

Wijnglazen voor de liefhebber

Is de jarige job een fervente wijndrinker of wijndrinkster? Dan kun je bij ons terecht voor gegraveerde wijnglazen. Of het nu rodewijnglazen, wittewijnglazen of mousserende wijnglazen zijn, wij kunnen ze altijd graveren. Maar het hoeft uiteraard helemaal niet voor een verjaardag te zijn. Je kunt een wijnglas graveren voor de buurvrouw, voor jouw vader of moeder, voor jouw rij-instructeur, en uiteraard ook voor jezelf. Je kunt één glas laten graveren, maar dat mogen er ook best meer zijn. Laat jouw glazen graveren met eigen opdruk door De Glasgraveur!

glazen graveren - wijn

 

Bierglas voor de jarige

Misschien wordt de jarige job wel 18? En wil de jarige job nou eindelijk wel eens een biertje proberen; Bierglazen graveren we ook. Maar ook voor de vaders die toch altijd voor ons klaar staan, en uiteraard ook voor die moeders. Of wat te denken van de juf of meester van jouw kind die het afgelopen jaar weer hard heeft gewerkt en die je daarvoor wil bedanken? Genoeg redenen om een speciaal glas cadeau te doen, zeker als daar de naam van de ontvanger op staat. Of met tekst dat heel persoonlijk is. Hoe dan ook, met gegegraveerde glazen steel je de show en zal de waardering groots zijn. 

glazen graveren - bierglas

 

Whiskeyglazen of whiskytumblers

Of misschien gaat diezelfde vader wel met pensioen? En vindt die het heerlijk om bij de open haard een whiskey te drinken? Whiskeyglas graveren we ook, en daar mag uiteraard ook whisky zonder die "e" uit worden gedronken. We hebben whiskytumblers die we graveren en drie verschillende nosingglaasjes. We graveren luxe tumblers van kristal, of een complete geschenkset met karaffen graveren, maar ook tumblers van gewoon glas.

We graveren portglaasjes voor de aperitiefjes. En ook een cognacglas graveren wij voor de slaapmutsjes.

 

Meer dan genoeg keuze

Met wie zou je graag willen toosten op het leven? Op de gezondheid, op een bijzondere gebeurtenis, of misschien wil je wel toosten wanneer je samen met iemand naar een doel toewerkt? Hoe leuk is dat als je dat kunt met gegraveerde glazen. Voor wie nog niet genoeg overtuigd was van de toegevoegde waarde van een gegraveerd glas met eigen ontwerp hebben we naast eerder genoemde glazen ook nog het gin tonic glas en wel in twee varianten van Scott Zwiesel: een normaal gin tonic glas en een speciaal gin tonic glas. En het mooie hiervan is het glaswerk graveren als cadeau voor hem, maar ook als cadeau voor haar gebruikt kan worden. Een persoonlijke gift zet je meteen op één. 

Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk alle glazen die nog meer zijn te graveren. En voor wie denkt dat het zonde is om glazen te laten graveren, je zult versteld staan van het resultaat. Laat jouw glazen goedkoop graveren door De Glasgraveur. Voor meer vragen, neem contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en kunnen altijd een persoonlijke wens invullen. Want met gegraveerde glazen overtref je alle cadeaus voor hem en alle cadeaus voor haar. Daar zijn onze topglazen de oplossing voor!

Helaas kunnen wij geen gratis verzending doen. Het cadeau wordt verzonden door PostNL. Voor het verpakken en verzenden wordt €6,95 per bestelling in rekening gebracht. Een pakket verzenden naar België kost €10,50. Dus wanneer je er één bestelt moet je hetzelfde betalen als voor een grote bestelling. Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over het bestellen en bezorgen van jouw gegraveerde glazen.

Glazen graveren

 

Glazen laten graveren

Hoogste tijd om te bestellen. Je kunt de glazen laten graveren door op afstand bij ons een document aan te leveren. Dit moet een jpg-bestand zijn, zodat wij de beste opdruk kunnen voorleggen. Stel, je wilt rodewijnglazen (of wittewijnglazen als je dat liever hebt) laten graveren met foto, met naam of met logo. Je stuurt het document naar ons en wij gaan aan de slag om te laten zien hoe het resultaat er ongeveer uit komt te zien. En het resultaat zal nauwelijks afwijken van het ontwerp. Het voorbeeld van het rodewijnglas krijg je opgestuurd. Wanneer je akkoord gaat gaan we de glazen laten graveren met foto, met logo of met naam, net wat je hebt aangeleverd. Bij ons wordt hard gewerkt en het resultaat krijg je snel opgestuurd. Dan heb je binnen de kortste keren de tijd om te toosten op degene aan wie je het misschien wel cadeau doet.

Bekijk alle glazen in ons assortiment en neem contact met ons op voor meer informatie. Ook als cadeau voor kinderen, in de vorm van een gepersonaliseerd kinderglas, ben je bij ons aan het juiste adres. En we willen je er aan herinneren dat een gegraveerd glas hét cadeau voor een juf of meester is wanneer jouw kind het schooljaar bij hem of haar heeft doorgebracht. Geloof ons, van alle cadeaus voor haar of alle cadeaus voor hem is een gegraveerd glas misschien wel het meest persoonlijke cadeau. Succes bij je keuze!