Bierglas graveren

Een bierglas graveren sluit helemaal aan op dé trend van het moment: bier. Zo zijn er in Nederland tegenwoordig meer brouwerijen dan in België. En bier is al lang niet het gebruikelijke pils van vroeger. Speciaalbieren zoals IPA's, dubbels, tripels, quadrupels, stouts, porters, weizen én nog veel meer craftbiertjes zijn vaak al in de plaatselijke supermarkt te vinden. Wat er vaak nog mist? Dat is een gepersonaliseerd bierglas om écht even te genieten van een (speciaal)biertje. De Glasgraveur voorziet je dan ook graag van een bierglas met gravure naar keuze. Laat je inspireren!

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Waarvoor kan je een bierglas graveren?

Een bierglas graveren is een ideaal cadeau. Dit kan namelijk aan veel uiteenlopende bierliefhebbers gegeven worden. Zo is dit perfect voor de standaard drinker, maar ook zéker voor de subtiele fijnproever. En juist daarom is het een uniek cadeau dat geschikt is voor veel mannen én vrouwen. Ook is het een mooie kans om een groepsgevoel te bezegelen. Proost met je voetbalteam, studentenvereniging óf op een bruiloft in stijl met glazen graveren. En maak onbetaalbare herinneringen!

Andere mijlpalen die bij uitstek geschikt zijn om een bierglas te graveren is zodra je dochter óf zoon 18 jaar is geworden. Op dat moment mag officieel gedronken worden. En wie drinkt zijn of haar eerste biertje nou niet liever uit een gepersonaliseerd glas? Kies zelf het soort bierglas uit als basis. Vervolgens kan je nadenken over een tekst, afbeelding óf symbool naar keuze. Ook kunnen deze mogelijkheden gecombineerd worden tot hét glas waar je ontelbare biertjes uit gaat drinken.

Wat voor bierglazen kan je graveren?

Een bierglas graveren begint bij de basis. En dat is natuurlijk het bierglas zelf. Zoals de échte kenners zullen weten zitten hier namelijk grote verschillen in. Wat voor glas je gebruikt hangt onder anderen af van wat voor bier je drinkt. Ga voor een speciaalbierglas zodra je het liefst uiteenlopende biertjes van de vele kleine brouwerijen drinkt. Een heus IPA-bierglas kan ook een goede optie zijn als dit jouw lievelingsbiertje is.

Voor de échte fijnproever óf thuisbrouwer is een bierproefglas misschien wel de (aller)beste keuze! Liefhebbers van stouts, Ale's, lagers én bitters hebben bij ons ook ruime keuze uit pintglazen. Om Duitse sferen te krijgen kan weer eerder gekeken worden naar een bierpul. Ideaal om te vullen met pils voor de mensen met grote dorst. Over het algemeen kunnen wij wel stellen dat we zoveel mogelijk meegaan met het aanbod van gespecialiseerde bierwinkels. Alles om iedere bierliefhebber de kans te geven voor een gepersonaliseerd bierglas. Liefhebber van een Italiaans of Frans wijntje? Ga dan voor een wijnglas met naam.

Ga voor een foto op bierglas graveren

Een knap stukje vakmanschap. Dat komt níet alleen terug bij het brouwen van dat ene speciaalbiertje. Maar ook zeker bij een bierglas graveren mét foto. Zodra jij de spreekwoordelijke knoop voor een bierglas hebt doorgehakt is het namelijk tijd om te graveren. En waar een speciaalbiertje brouwen wellicht nóg moeilijker is dan pils, geldt dit ook voor het graveren. In dit geval is het graveren van een foto op glas namelijk nét even wat moeilijker dan tekst.

Tóch is het De Glasgraveur gelukt om na veel proberen een foto op glas te graveren. Om de kwaliteit van het graveren zo hoog mogelijk te houden is het van belang om de afbeelding in zo hoog mogelijke resolutie aan te leveren. Wij moeten deze namelijk omzetten naar zwarte en witte puntjes die vervolgens op het glas gegraveerd worden. Naast de resolutie van de afbeelding is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van het glas. Hoe groter het glas, hoe scherper de foto namelijk gegraveerd kan worden. Als je voor een champagneglas graveren gaat moet je hier dus rekening mee houden. Laat je verrassen!

Ga voor De Glasgraveur

Zodra je voor een bierglas graveren gaat is het doel duidelijk. En dat is namelijk om een 'wow-effect' te creëeren. Als de ontvanger het gegraveerde bierglas namelijk opent moet hij óf zij direct verrast zijn. Om je hierin te helpen stellen wij onze jarenlang ervaring maar al te graag tot je beschikking. Zo voorzien wij je van persoonlijk advies op maat als het gaat om het type glas, de gravure én overige zaken. Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Neem een kijkje op Trusted Shops. Bij overige vragen kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bierglas graveren