Snelle verzending; Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

 

Bierglazen graveren

Bierglazen graveren, we doen het bijna dagelijks, er zijn bijna net zoveel verschillende bierglazen als er soorten bier zijn. En dat zijn er veel.

Nu hebben wij niet alle soorten bierglazen in het assortiment, maar wel veel. Bijvoorbeeld bierglas "Abdij" voor trappistenbier, of bierglas Chouffe, voor LaChouffe bier of Duvel. Een heus Pintglas voor de liefhebbers van stouts en engelse Ale's, lagers, bitters.

Laat jou favoriete bierglas graveren met tekst, of een afbeelding, of een tekst met een afbeelding, of een foto.

Laat een "gewoon" fluitje graveren, of laat een luxe bierglas van kristal graveren.

Alle prijzen zijn inclusief graveren en BTW. 

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau? De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van bierglazen graveren. Bij ons bent u verzekerd van een mooi en stijlvol gegraveerd bierglas voor iedere gelegenheid. Wij hebben een ruim en exclusief assortiment aan bierglazen. U heeft daarnaast de mogelijkheid geheel zelf de gravure te ontwerpen. Zo heeft u een geruime keuze aan vele lettertypen en afbeeldingen. Vervolgens zullen wij dan zo snel mogelijk uw bierglazen graveren.

Exclusieve bierglazen van Schott Zwiesel

Een speciaal biertje wordt natuurlijk uit een mooi bierglas gedronken. Verras iemand bijvoorbeeld met een bierglas met naam uit de collectie van Schott Zwiesel. Kenmerkend voor dit merk zijn de perfecte vormgeving, de briljante glans en de helderheid van het glas. U haalt met de gegraveerde bierglazen van Schott Zwiesel een stuk exclusiviteit in huis!

Mocht u nog vragen hebben over graveren van uw bierglazen, dan kunt u contact opnemen per email of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur).