Bierglas graveren

Een bierglas graveren met een eigen opdruk, wie wil dat nu niet? Je kunt het als cadeau schenken, maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen bierglas hebben. Wat je ook van plan bent, bij De Glasgraveur kun je eenvoudig een bierglas laten graveren. Kies jouw model uit via de webshop en geef eenvoudig een eerste voorzet via het ontwerpprogramma. We gaan dan niet direct aan de slag, we stemmen met je af hoe het eindresultaat moet zijn. Volgens kun je de kunst van het graveren aan ons overlaten en kun je binnen een mum van tijd jouw gegraveerd bierglas ontvangen!

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Soorten bierglazen

Voor een bierglas graveren wil je natuurlijk weten welke glazen er allemaal zijn. Nu hebben wij niet alle soorten bierglazen in het assortiment, maar wel veel. Bijvoorbeeld een speciaalbierglas: "Craft" voor mooie biertjes van de vele kleinere brouwerijen, óf juist een heus IPA-bierglas. Maar bijvoorbeeld ook een bierproefglas voor de thuisbrouwer of serieuze bierliefhebber. Ook een heus pintglas voor de liefhebbers van stouts en Engelse Ale's, lagers, bitters ontbreekt niet in ons assortiment. Verschillende bierpullen maken ons assortiment compleet en bevestigen dat ieder bierglas met volle passie wordt gegraveerd!

Naast een gegraveerd bierglas vind je in de grotere plaatsen van Nederland tal van gespecialiseerde bierwinkels. En ons assortiment gaat zo veel mogelijk mee. Zo veel mogelijk, want bijna ieder bier heeft zijn eigen glas, en van lang niet alle soorten glazen zijn mooie blanco, graveerbare, exemplaren te krijgen. En wat is er nou leuker dan je favoriete biertje drinken uit je eigen persoonlijke glas. Dus, graveren bierglas bestellen?

Bierglas graveren


Bierglas cadeau

Bierglas bedrukken cadeau? Een bierglas graveren kan voor de veel-drinker, maar ook zeker voor de fijnproever. En daarom kunnen bierglazen graveren cadeau hét bierglas met opdruk zijn voor de studentenvereniging of je getuige bij je eigen bruiloft. Ook je dochter of zoon die zojuist 18 is geworden en het officieel mag drinken kan direct in stijl proosten! Een speciaalbierglas graveren kan voor je beste vriend of je geliefde. Het is een heel goed idee voor de bruidegom die echt geen champagne gaat drinken, ook niet op zijn eigen bruiloft.

Ook voor de medewerker die net een andere baan heeft gevonden en waarvan je het jammer vindt dat 'ie het team gaat verlaten. Of voor degene die gelukkig ein-de-lijk gaat. Je kunt natuurlijk een bierglas bedrukken cadeau doen, maar je kan een gegraveerd bierglas natuurlijk ook voor jezelf bestellen. Favoriete bierglazen graveren cadeau met eigen tekst, afbeelding, foto óf een combinatie hiervan. Ga voor een fluitje graveren, of juist voor een luxe bierglas van kristal.

Bierglazen graveren


Foto op bierglas graveren

Ons stukje vakmanschap komt onder anderen terug bij een bierglas met foto bedrukken. Zo zorgen wij voor een foto op bierglas naar keuze. Juist dat ene gênante moment, óf een mooie mijlpaal voor jezelf en vrienden. Een bierglas bedrukken met foto zorgt ervoor dat jullie bij iedere pint terugdenken aan dit moment. Kortom; onbetaalbaar.

Ook voor een huwelijk, jubileum of andere mijlpaal kan een bierglas met foto bedrukken een schot in de roos zijn. Zo is een foto op bierglas de bezegeling van een mooi en bijzonder moment. Ongeacht of je voor een bierglas graveren gaat is een bierglas met opdruk in de vorm van een bierglas bedrukken met foto volgens ons hét beste cadeau dat je kan kopen. Voor jezelf én voor anderen.

Gegraveerd bierglas


Achtergrondinformatie

In Nederland zijn tegenwoordig meer brouwerijen als in België. En bij onze zuiderburen brouwen ze ook ander(s) bier. In de volksmond wordt bier ook wel de nieuwe wijn genoemd. Bier is al lang niet meer alleen pils: in bijna heel Nederland kun je IPA's, dubbels, tripels, quadrupels, stouts, porters, weizen en nog veel meer craft-biertjes drinken of kopen. Plaatselijke supermarkten verkopen al vaak vele bieren van verschillende biersommeliers. En al deze verschillende soorten bier verdienen natuurlijk een bierglas graveren op maat. Een gegraveerd bierglas waardoor je nóg meer geniet.


Wijn- en champagneglas graveren

Naast bier is wijn veruit de meest gedronken (alcoholische) drank in ons land. En daarom is naast bierglazen graveren ook nog een ander glas dat ontelbare keren per jaar gevuld wordt. Waar dit jaren geleden uitsluitend uit Spaanse, Italiaanse óf Franse wijngaarden afkomstig was. Kennen wij zelfs in Nederland onze eigen wijngaarden én bijbehordende wijntjes. Bij een wijnglas graveren dien je eerst de keuze te maken tussen witte én rode wijn. Afhankelijk van de wijn verschilt de grootte van het glas namelijk. En bij de juiste keuze kan je éxtra genieten van een heerlijke Italiaanse 'vino'.

Aan wat voor drinken denk je bij een speciale gebeurtenis? Dat kan er maar één zijn. En dat is natuurlijk champagne. Bij een trouwerij, jubilieum óf Nieuwjaar mag een heerlijke fles bubbels niet ontbreken. Om de speciale gelegenheid nog nét even wat meer klasse te geven is het een goed idee om voor een champagneglas graveren te gaan, in plaats van het graveren bierglas. Hiermee breng je een persoonlijke boodschap over aan de ontvanger. Succes gegarandeerd!


Neem contact op

Als specialisten in gravures weten wij als geen ander hoe jij voor het 'wow-effect' kan zorgen bij het geven van een bierglas graveren of een ander geschenk. Bierglas graveren? Dan weet je inmiddels al dat je aan het juiste adres bent. Daarnaast bieden wij verschillende glazen graveren aan. Vanuit de interesses van de ontvanger kan je vervolgens bepalen of een bierglas graveren geschikt is. Wil jij hierover sparren met een specialist? Neem dan contact met ons op.