Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Bierglazen graveren

Bierglazen graveren, we doen het bijna dagelijks, er zijn bijna net zoveel verschillende bierglazen als er soorten bier zijn. En dat zijn er veel.

Een bierglas graveren kan voor de veel-drinker, maar ook zeker voor de fijnproever. Je kunt het iemand kado doen, maar je kan een gegraveerd bierglas natuurlijk ook voor jezelf bestellen.

Een bierglas graveren kan voor je beste vriend of de liefste minnaar. Het is een heel goed idee voor de bruidegom die echt geen champagne gaat drinken, ook niet op zijn eigen bruiloft. Voor de medewerker die net een andere baan heeft gevonden en waarvan je het jammer vindt dat 'ie het team gaat verlaten. Of voor degene die gelukkig eindelijk gaat.

Nu hebben wij niet alle soorten bierglazen in het assortiment, maar wel veel. Bijvoorbeeld bierglas "Craft" voor mooie biertjes van een van de vele kleinere brouwerijen, of een heus IPA-bierglas. Een heus Pintglas voor de liefhebbers van stouts en engelse Ale's, lagers, bitters.

Laat jou favoriete bierglas graveren met tekst, of een afbeelding, of een tekst met een afbeelding, of een foto.

Laat een "gewoon" fluitje graveren, of laat een luxe bierglas van kristal graveren.

Alle prijzen zijn inclusief graveren en BTW. 

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau? De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van bierglazen graveren. Bij ons ben je verzekerd van een mooi en stijlvol gegraveerd bierglas voor iedere gelegenheid. Wij hebben een ruim en exclusief assortiment aan bierglazen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid geheel zelf de gravure te ontwerpen. Zo kun je gemakkelijk kiezen uit de meeste gebruikte lettertypen en afbeeldingen. Vervolgens zullen wij dan zo snel mogelijk je bierglazen graveren.

Exclusieve bierglazen van Schott Zwiesel

Een speciaal biertje wordt natuurlijk uit een mooi bierglas gedronken. Verras iemand bijvoorbeeld met een bierglas met naam uit de collectie van Schott Zwiesel. Kenmerkend voor dit merk zijn de perfecte vormgeving, de briljante glans en de helderheid van het glas. Je haalt met de gegraveerde bierglazen van Schott Zwiesel een stuk exclusiviteit in huis!

Mocht je nog vragen hebben over graveren van bierglazen, dan kun je contact met ons opnemen per email of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur).