Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Bierglas Craft Schott-Zwiesel

bierglazen graveren

More Views

  • bierglazen graveren
  • speciaalbierglas graveren
  • speciaalbierglas graveren
€ 23,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit nieuwe prachtige kristallen bierglas van Schott Zwiesel, is uitermate geschikt voor de liefhebber van speciaal-biertjes. Dit mooie kristallen glas is groot genoeg om een flesje in uit te schenken, en heeft dan nog ruimte genoeg voor de schuimkraag. Het glas komt toch mooi bescheiden genoeg over om te gebruiken als bierproef-glas. Heel geschikt voor alle speciaal biertjes, dubbel, tripel. Dit glas is onderdeel van de Beer-basic collection van Schott Zwiesel, en vervangt het vorige model. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Het glas is 16,8 cm hoog, en heeft een inhoud van 450 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 866 beoordelingen

Renee Koster: "Snelle levering en keurig verzorgd !! "

31 mei 2021

Alex van den Broek: "Goede en snelle service, het glas is echt heel mooi geworden."

30 mei 2021

Carianne: "Prima!"

30 mei 2021