Bierglas met naam

Een bierglas met naam sluit perfect aan op dé biertrend van het moment. Zo schieten de (thuis)brouwerijen als paddenstoelen uit de grond. Diverse bieren ontstaan vanuit een passie voor brouwen. En iedere slok zit hierdoor barstensvol genot én trots. Nederland heeft de Belgische zuiderburen inmiddels voorbij gestreefd met het brouwen van (speciaal)bieren. Daarom vind je ook in iedere uithoek van ons kleine kikkerlandje de lekkerste IPA's, dubbels, tripels, quadruppels, stouts, porters, weizen én meer. Gewoon in de plaatselijke supermarkt. Of in een speciaalbierwinkel om voor een écht unieke smaaksensatie te gaan. Natuurlijk verdient ieder biertje een eigen glas. En op dat moment komen wij om de spreekwoordelijke hoek kijken!

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Ieder biertje verdient een eigen bierglas

Bij bier wordt al lang niet meer alleen gedacht aan pils(ener). Sterker zelfs, de échte fervente fijnproever laat dit traditionele biertje vaak links liggen om zijn horizon te verbreden. De zoektocht naar nieuwe smaaksensaties wordt dan ook steeds verder uitgebreid. En met de vele craft bieren van veelal kleinere brouwerijen is de aanwas van nieuwe bierglazen ook geen geheim meer. Want ieder biertje, verdient zijn eigen glas. De meest bijzondere bierglazen zijn tegenwoordig te ontdekken. En wij verzorgen gegraveerde bierglazen om in stijl te genieten van een bierglas met naam. Dus, ga je voor een IPA-glas, een heus bierproefglas óf een traditioneel vaasje?

 

Bierglazen graveren

Zodra je voor bierglazen graveren gaat is één ding zeker. En dat is dat je een échte bierliefhebber bent óf dat je 'gewoon' grote dorst hebt. Nog steeds zijn grote bierglazen onmisbaar tijdens de uitbundige feestavond. Flinke halve liters gevuld met de favoriete (alcoholische) drank van veel mannen én vrouwen vliegen dan over de tafel. En mede daardoor is een groot bierglas graveren bij uitstek geschikt voor grote vriendengroepen, sportteams én andere groepen. Dit gaat namelijk nét even iets verder dan een standaard bierglas met naam.

 

Bierglas graveren

Een échte fijnproever zal direct toegeven dat het belang van een goed bierglas cruciaal is. En met een bierglas met naam doen wij hier nét even een schepje bovenop. Zo maakt dit de proefervaring van een (speciaal)biertje helemaal compleet. Verenig een team óf vereniging met één eigen bierglas met naam van de betreffende groep. Bezegel de bijzondere band die jullie samen hebben én geniet van ieder biertje maximaal in stijl. Een bierglas met naam is ook hét perfecte cadeau voor iemand die de volwassen grens van 18 lentes heeft bereikt. Een échte speciaalbierliefhebber? Dan is een speciaalbierglas graveren misschien de uitglezen kans om hoge ogen te gooien.

Bierglas met naam

 

Bierglas met naam graveren niet wat je zoekt?

Natuurlijk hoeft een bierglas met naam níet datgene te zijn waar je naar op zoek bent. Vanuit onze jarenlange ervaring snappen wij dit als geen ander. Voor een speciale gelegenheid wordt tenslotte vaak aan een andere alcoholische versnapering gedacht: bubbels! Daarom is een champagneglas graveren ook bij uitstek geschikt om een uniek moment te bezegelen met een gepersonaliseerd glas naar keuze. Ook een wijnglas graveren is enorm populair. Gezien het feit dat dit ná bier de meest gedronken (alcoholische) drank van Nederland is komt dit niet geheel als een verrassing. Kies tussen een rode én witte wijn om hierna maximaal te genieten van een heerlijke Italiaanse 'vino'.