Bierglazen bedrukken

Ga je voor een écht uniek cadeau. Dan ga je voor bierglazen bedrukken bij De Glasgraveur. Een perfect cadeau voor de fervente bierliefhebber. Gegraveerde bierglazen zijn een passend cadeau voor iedere fijnproever. Glazen van hoge kwaliteit vormen de basis om vervolgens een persoonlijk tintje op te laten bedrukken. Speciaalbier, pils, IPA's en kleinere bierglazen. Alle soorten kunnen worden voorzien van eigen tekst óf een persoonlijke afbeelding.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Een uniek cadeau

Met bierglazen bedrukken ga je voor een gegraveerd glas met tekst, logo óf initialen. Dit kun je volledig op maat laten bedrukken. Een mooi en persoonlijk cadeau om iemand positief mee te verrassen. Bij een bedrukt bierglas zie je tegelijkertijd een luxe uitstraling. Dit begint bij ons met de hoge kwaliteit van de glazen en komt verder terug in ons vakmanschap tijdens het bedrukken van bierglazen. Daarnaast maakt het persoonlijke advies alles duidelijk van begin tot eind. Naast bierglazen graveren wij ook whiskyglazen, wijnglazen en champagneglazen.

Bierglazen bedrukken

Soorten bierglazen

Bij ons kan je verschillende soorten bierglazen bedrukken. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek fluitje graveren, kies jij liever voor een bierglas vaasje of ga je toch voor bierglazen op voet? Naast deze klassieke glazen hebben we veel verschillende glazen van Schott Zwiesel in het assortiment, zoals een glas voor speciaalbier, weizen bier, lager en pils. De glazen van Schott Zwiesel zijn van hoge kwaliteit, zijn breuk vast, blijvend briljant en krasbestendig. Zo kun je dus lang van de glazen genieten. Denk voor het bierglazen kopen na of een bierglas stapelbaar moet zijn, voor dat je per ongeluk de verkeerde keuze maakt.

Daarnaast heb je ook nog de keuze om bierpullen te graveren. Dat zijn de soorten bierglazen die je vaak tegenkomt in Duitsland en Oostenrijk. Het zijn grotere glazen met een handvat, bijvoorbeeld van het merk Leonardo, waar 0,6 liter in kan. Ten slotte hebben wij ook nog een pitcher in het assortiment van Leonardo waar 1,75 liter in kan. Perfect dus voor vriendengroepen, sportteams of jaarclubs. Laat je bierfluitje, bierglas vaasje of speciaalbier glazen bedrukken en kom in het bezit van een uniek en persoonlijk cadeau!

Bierglas bedrukken

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit méér dan 15 verschillende bierglazen is het tijd voor de bierglazen bedrukken. Voeg zelf een persoonlijke tekst, afbeelding óf symbool toe. Via onze website kan je direct een indruk krijgen van hoe het glas er uiteindelijk uit komt te zien. Typ de persoonlijke tekst in en krijg direct een voorbeeld van het ontwerp van jouw bedrukte bierglazen. Hierna heb je de keuze uit verschillende lettertypes, kan de grootte aangepast worden én kan de tekst uitgelijnd worden. Hebben wij te maken met een échte creatieveling? Dan kan je een eigen ontwerp natuurlijk ook altijd gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de glazen te bedrukken met logo. Het bedrukken met jouw logo gaat op dezelfde wijze. Bierglazen met logo geven jouw club of vereniging toch nét die professionele uitstraling.

Onze werkwijze

Zodra je de spreekwoordelijke knoop voor een glas én ontwerp hebt doorgehakt kun je deze het beste eerst naar ons mailen. Vóórdat wij de bierglazen laten bedrukken sturen wij namelijk eerst een proefje op via een gratis digitale mail. Met dit digitaal ontwerp krijg jij bijvoorbeeld een logo preview van hoe het op de bedrukte bierglazen uit gaat zien. Hiermee wordt het glas helemaal naar wens gemaakt. Zodra de bestelling is geplaatst gaan wij direct aan de slag. Zandstralen geeft een egaal én verfijnd resultaat. Als het bedrukt bierglas klaar is wordt het secuur ingepakt om het vervolgens schadevrij te verzenden. Binnen 2-4 werkdagen ontvang jij vervolgens een persoonlijk én uniek glas op maat. Ben jij nog niet tevreden met het digitale ontwerp of logo preview? Dan kun je altijd bij ons terecht voor het persoonlijke advies. 

Tip: gaat het om een cadeau? Geef dit aan en dan pakken wij het mooi voor je in!

Geen bierliefhebber?

Als je geen bierliefhebber bent, is dat geen probleem! Naast bierglazen en bierpullen kun je ook andere soorten drinkglazen bedrukken. Laat bijvoorbeeld wijnglazen bedrukken of andere bedrukte glazen, zoals cognac-, whiskey- of champagneglazen. Bij ons is het mogleijk om in zowel grote oplage als kleine oplage te bestellen. Met ons persoonlijke advies ondersteunen wij jou graag tijdens het aankoopproces.