Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Bierpul

bierpul graveren

More Views

  • bierpul graveren
  • bierpul graveren
€ 14,95
  • Koop 2 voor € 14,50 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor € 14,00 per stuk. en bespaar 7%
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Bierpul. Volgens Wikipedia: Een bierpul (ook wel pul, pulfles of bierkan genoemd) is een bierglas met een handvat en soms ook met een deksel. De glazen zijn vaak gedecoreerd en zijn voor een gemiddeld glas groot. Veelgebruikte maten zijn halve en hele liter, maar ook nog grotere komen voor. De glazen worden vooral in Duitsland en Oostenrijk gebruikt, met name tijdens feesten, vooral omdat er zo veel in kan. In Nederland en België worden ze vooral gebruikt als iets speciaals. Bij bepaalde bierfeesten wordt dit glas dan ook wel gebruikt. Deze glazen worden ook veel verzameld door verzamelaars. Het decoreren van je bierpul kun je nu zelf. Ontwerp je gravure en wij zullen de bierpul graveren. Hoogte van de bierpul is 12,5cm. Inhoud is 45cl. Staffelprijzen gelden niet bij verschillende ontwerpen.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 462 beoordelingen

Cynthia Le Coq: "Jullie hebben mooie producten gemaakt en op tijd bij ons afgeleverd. Kwaliteit ziet er goed uit, jullie hebben aan onze wensen voldaan."

30 nov. 2019

anonymous: "Zeer goed"

28 nov. 2019

Tess : "Super bedrijf! Op een makkelijke manier heb ik de glazen ontworpen waarna ik ze na 2 dagen in huis had. Goed op te hoogte gehouden met track en tracé en snel antwoord op mijn vragen via de e-mail! Morgen ga ik nog 2 glazen bestellen. Super leuk kerst cadeautje!’"

27 nov. 2019