Speciaalbierglas graveren

Wij merken dat een speciaalbierglas graveren, net als de speciaalbiertjes, in Nederland in de lift zitten. Winkels die zich uitsluitend richten op speciaalbier schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook de brouwerijen trekken steeds meer naar ons kleine kikkerlandje toe. Zo zijn er momenteel meer brouwerijen in Nederland dan in België. In ons eigen land doen wij dit op een andere manier en wordt speciaalbier in de volksmond ook wel de 'nieuwe wijn' genoemd. Waar je speciaalbier kan kopen? Waar niet vragen wij ons haast af! Zo is dit in menig plaatselijk café, supermarkt of zelfs tankstation verkrijgbaar.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Cadeau speciaalbierglas graveren

Waar je speciaalbier tegenwoordig op elke hoek van de straat kan kopen geldt dit niet voor persoonlijke speciaalbierglazen. Als cadeau is een persoonlijk speciaalbierglas graveren bij uitstek geschikt! Om in te spelen op deze trend bieden wij dus ook steeds meer speciaalbierglazen die wij vervolgens voorzien van een gravure naar eigen wens. Hiermee vergroten wij de kans dat je bij ons slaagt voor een uniek én persoonlijk cadeau. 

Een speciaalbierglas graveren als cadeau is zowel geschikt voor iemand die zijn 18e verjaardag viert als de ervaren fijnproever. Verder is het een perfect persoonlijk cadeau voor de gepassioneerde thuisbrouwer, kroegtijger óf borrelkoning. Speciaalbierglas graveren voor groepen? Ook dat is mogelijk bij De Glasgraveur. Voorzie je sportteam, studentenvereniging of collega's van een persoonlijk speciaalbierglas met eigen logo. Hiermee bezegel je jullie teamgeest!

Speciaalbierglas graveren

 

Soorten bierglazen

In elk glas past een pilsje. Vanuit dit credo breiden wij ons assortiment speciaalbierglazen steeds verder uit. Hierdoor hebben wij momenteel al een zeer uitgebreid én gevarieerd assortiment voor het graveren van een (speciaal)bierglas. Door de talloze mogelijkheden kan je ook voor de feestdagen terecht bij De Glasgraveur om een persoonlijk speciaalbierglas naar eigen wens te graveren. Ook leent een persoonlijke gravure zich perfect als persoonlijk afscheidscadeau. 

Een speciaalbierglas graveren toch niet waar je naar op zoek bent? Ook dan helpen wij je graag verder. Zo bieden wij naast een craft-, IPA-, proef-, pint- en luxe bierglas diverse soorten glazen aan. Onderstaand is ons overige assortiment overzichtelijk voor je weergegeven. Van een ouderwets whiskeyglas tot hippe champagneglazen om feestelijk mee te proosten!

 

Indien je op zoek bent naar een ander soort glazen staan wij paraat om met je mee te denken. Neem contact op als je denkt dat wij je kunnen voorzien in een andere behoefte. Vanuit ons maatwerk zorgen wij ervoor dat we ook buiten een speciaalbierglas graveren voor een passen persoonlijk cadeau óf geschenk zorgen.

 

Gravure naar keuze

Bij een persoonlijk cadeau hoort volgens De Glasgraveur ook een persoonlijke gravure naar eigen wens. Daarom bieden wij je de mogelijkheid aan om een tekst, symbool, lettertype én zelfs een foto of logo naar wens te graveren. Met name het graveren van een afbeelding is enorm lastig. Na ontelbare experimenten is het ons toch gelukt om dit te beheersen. Tijdens dit proces hebben wij laten zien over het nodige geduld te beschikken én zijn onze Photoshop-skills op de proef gesteld.

Heb je vragen over een speciaallbierglas graveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan je graag persoonlijk te woord.