Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Bierglazen bedrukken

De Glasgraveur graveert verschillende soorten glazen. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een fervente bierdrinker? Dan zijn gegraveerde bierglazen een bijzonder passend cadeau. Wij hebben verschillende glazen van hoge kwaliteit die kunnen worden gegraveerd. De bierglazen die kunnen worden gekozen zijn glazen voor speciaalbier, pils, IPA’s en kleinere proefglazen. Bierglazen bedrukken met je eigen tekst of persoonlijke afbeelding zoals een logo, zorgt voor een persoonlijk cadeau of relatiegeschenk!

Alle prijzen zijn inclusief graveren en btw.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Het proces

We hebben meer dan 15 verschillende bierglazen die kunnen worden bedrukt. De eerste stap is het kiezen van je favoriete bierglas. Zodra je het bierglas hebt gekozen dan kun je zelf de tekst, afbeelding, symbolen of een combinatie daarvan ontwerpen. Op onze website kun jouw tekst intypen en zie je een weergave van het uiteindelijk ontwerp. Daarna heb je de keuze uit verschillende lettertypes, kun je de grootte aanpassen en kun je de tekst zelf uitlijnen. Als je al een ontwerp hebt, kun je dat natuurlijk ook gebruiken. Je eigen ontwerp kun je het beste eerst naar ons mailen, je krijgt dan voor we gaan graveren eerst een proefje gemaild. Zo wordt het glas helemaal naar jouw wens gemaakt! Zodra de bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag om het te maken. Het glas wordt met zandstralen gegraveerd, wat een egaal en verfijnd resultaat geeft. Zodra het glas klaar is wordt het stevig ingepakt om het schadevrij te verzenden. Binnen 2 tot 4 dagen ontvang je jouw bierglas in huis. Is het een cadeau? Dan kunnen wij het mooi inpakken voor jou.

Verschillende opties

We hebben verschillende bierglazen die kunnen worden bedrukt. Je kunt bijvoorbeeld een klassiek fluitje laten graveren. Naast dit klassieke glas hebben we veel verschillende glazen van Schott Zwiesel in het assortiment, zoals een glas voor speciaalbier, lager en pils. De glazen van Schott Zwiesel zijn van hoge kwaliteit, zijn breuk vast, blijvend briljant en krasbestendig. Zo kun je dus lang van de glazen genieten. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een bierpul. Dat zijn de glazen die je vaak tegenkomt in Duitsland en Oostenrijk. Het zijn grotere glazen met een handvat, bijvoorbeeld van het merk Leonardo, waar 0,6 liter in kan. Ten slotte hebben wij ook nog een pitcher in het assortiment van Leonardo waar 1,75 liter in kan. Perfect dus voor vriendengroepen, sportteams of jaarclubs. Laat je bierglazen bedrukken en kom in bezit van een uniek en persoonlijk cadeau!

Bierglazen graveren met logo

Waarom bierglazen bedrukken

Een gegraveerd glas met tekst, een logo of initialen geeft je een mooi en persoonlijk cadeau. Het graveren van een glas zorgt voor een luxe uitstraling, mede dankzij de hoge kwaliteit van de glazen. Wij graveren verschillende soorten glazen, zoals whiskyglazen, wijnglazen en champagneglazen. Daarnaast graveren we ook in porselein of karaffen. Ook kunnen we ook een foto graveren in glas. Genoeg mogelijkheden voor een persoonlijk cadeau! Mocht je meer vragen hebben of advies willen over onze producten, neem dan vooral contact met ons op. Op werkdagen kun je ons telefonisch bereiken of een mailtje sturen. Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt.