Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Champagneglazen graveren

Als er écht iets te vieren valt wordt er vaak champagne bij gedronken! Champagne is een luxe drank, niet iets wat de meeste mensen iedere dag drinken. En, waarschijnlijk zonder uitzondering, wordt champagne altijd uit champagneglazen gedronken. Maak de gelegenheid waarbij champagne wordt gedronken nog specialer door gepersonaliseerde champagneglazen. Laat jouw champagneglazen graveren door De Glasgraveur!

Alle prijzen zijn inclusief graveren en btw.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Een ideaal huwelijkscadeau

Trouwen doen mensen maar één keer, tenminste daar gaat iedereen zo'n beetje van uit, het wordt door de meeste mensen toch wel gezien als zo'n beetje de dag van hun leven. Voor trouwerijen, huwelijken of bruiloften wordt toch vaak min of meer alles uit de kast gehaald. Jij als bezoeker wil bij een trouwerij met een mooi en, als het even kan, persoonlijk cadeau aankomen. En dat kan! Je kunt door ons een gepersonaliseerd champagneglas laten graveren. Bepaal zelf welke afbeelding of welk figuur op het glas gegraveerd moet worden en voorzie het glas van een toepasselijke tekst, zo lang daar de ruimte voor is natuurlijk.

Naast het feit dat een champagneglas een leuk huwelijkscadeau is, kun je ook gepersonaliseerde glazen laten maken voor een eigen trouwerij. We hebben allerlei champagneglazen in het assortiment: van "gewone" champagneglazen tot luxe en chique kristallen champagneglazen. Zelfs een champagneschaaltje behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment online en kies het formaat dat bij jou past. Samen gaan we kijken hoe we jouw gravure op de glazen plaatsen.

Champagneglazen graveren

Glazen laten bedrukken

Uniek en persoonlijk. Dat kenmerkt het resultaat van onze werkzaamheden. Niet alleen de champagneglazen met een eigen bedrukking zijn een weloverwogen keuze, nee je kunt bij ons ook terecht voor andere glazen die we bedrukken. Hieronder een overzicht van glazen die je zoal kunt laten graveren bij De Glasgraveur:

  • Wijnglazen: een persoonlijk witte- of rodewijnglas voor de echte wijnliefhebbers
  • Bierglazen: pitchers, pullen, proefglaasjes of gewoon normale bierglazen, keuze in overvloed
  • Whiskyglazen: leuke nosing-glazen om de geur van de whisky beter tot zijn recht te laten komen, en dat met een persoonlijke gravure

Daarnaast bestaat ons assoritment nog uit diverse overige glazen. Van karaffen tot porseleinen bekers, Neem een kijkje en zie wat De Glasgraveur voor jou kan betekenen.

Champagneglas graveren

Onze levertijd

Nadat je een type glas hebt uitgekozen, ontwerp je de gravure. Voor het graveren van het champagneglas heb je de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken en krijg je een voorstel opgestuurd. Wij streven ernaar om iedere bestelling zo optimaal mogelijk te verwerken. We doen dat door jouw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen te verwerken en te verzenden. Je kunt de beoordelingen van onze klanten zien op FeedbackCompany. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur).