Champagneglas graveren

De meeste klanten van De Glasgraveur laten een champagneglas graveren als er écht iets te vieren valt. Dan wordt er namelijk vaak champagne bij gedronken! Champagne is een luxe drank, niet iets wat de meeste mensen iedere dag drinken. En, waarschijnlijk zonder uitzondering, wordt champagne altijd uit champagneglazen gedronken. Maak de gelegenheid waarbij champagne wordt gedronken nog specialer door gepersonaliseerde champagneglazen. Laat jouw champagneglazen graveren door De Glasgraveur!

Alle prijzen zijn inclusief graveren en btw.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Champagneglas graveren bij een bijzondere gelegenheid

Een bijzondere gelegenheid zal altijd in de herinneringen blijven van alle aanwezigen. Een huwelijk, een jubileum, een verjaardag of een andere mijlpaal. Wanner men deze gelegenheid flink wil vieren, dan wordt dat vaak gedaan met alle naastenliefden. Als dan daar het moment is dat getoost moet worden, dan moet het plaatje kloppen. Vaak komt daar champagne bij kijken. Hoe leuk is het als je iets persoonlijks op jouw champagneglazen hebt staan zoals een champagneglas met naam of een champagneset. Precies zoals jij het wilt, wij zorgen dat het op jouw champagneglas staat. Bekijk welk glas bij jou past, geef je ontwerp door en wij doen een eerste voorstel voordat we aan de slag gaan.Bij goedkeuring gaan we het kunstje toepassen en jouw champagneglas graveren in het gewenste aantal glazen. Vervolgens wordt de bestelling keurig geleverd op jouw doorgegeven adres.

Champagneglas graveren

 

Een ideaal huwelijkscadeau

Trouwen doen mensen maar één keer, tenminste daar gaat iedereen zo'n beetje van uit, het wordt door de meeste mensen toch wel gezien als zo'n beetje de dag van hun leven. Voor trouwerijen, huwelijken of bruiloften wordt toch vaak min of meer alles uit de kast gehaald. En champagneglazen bruiloft schieten hier zéker niet te kort. Jij als bezoeker wil bij een trouwerij met een mooi en, als het even kan, persoonlijk cadeau aankomen. En dat kan! Je kunt door ons een gepersonaliseerd champagneglas laten graveren. Bepaal zelf welke afbeelding of welk figuur op het glas gegraveerd moet worden en voorzie het glas van een toepasselijke tekst, zo lang daar de ruimte voor is natuurlijk.

Naast het feit dat een champagneglas een leuk huwelijkscadeau is, kun je ook gepersonaliseerde glazen laten maken voor een eigen trouwerij. We hebben allerlei champagneglazen in het assortiment: van "gewone" champagneglazen tot luxe en chique kristallen champagneglazen. Zelfs een champagneschaaltje behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment online en kies het formaat dat bij jou past. Samen gaan we kijken hoe we jouw gravure op de glazen plaatsen. Een champagneglas graveren was nog nooit zo leuk!

Champagneglazen graveren

 

Glazen laten bedrukken

Uniek en persoonlijk. Dat kenmerkt het resultaat van onze werkzaamheden. Niet alleen de champagneglazen met een eigen bedrukking zijn een weloverwogen keuze, nee je kunt bij ons ook terecht voor andere glazen die we bedrukken. Hieronder een overzicht van glazen die je zoal kunt laten graveren bij De Glasgraveur:

  • Wijnglas graveren: een persoonlijk witte- of rodewijnglas voor de echte wijnliefhebbers
  • Bierglas graveren: pitchers, pullen, proefglaasjes of gewoon normale bierglazen, keuze in overvloed
  • Whiskyglas graveren: leuke nosing-glazen om de geur van de whisky beter tot zijn recht te laten komen, en dat met een persoonlijke gravure

 

Daarnaast bestaat ons assoritment nog uit diverse overige glazen. Neem een kijkje en zie wat De Glasgraveur voor jou kan betekenen.

Champagneglas graveren

 

Onze levertijd

Nadat je een type glas hebt uitgekozen, ontwerp je de gravure. Voor het graveren van het champagneglas heb je de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken en krijg je een voorstel opgestuurd. Wij streven ernaar om iedere bestelling zo optimaal mogelijk te verwerken. We doen dat door jouw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen te verwerken en te verzenden. Je kunt de beoordelingen van onze klanten zien op FeedbackCompany. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur).

Laat jouw champagneglas graveren door De Glasgraveur en bestel eenvoudig online!