Champagneglas graveren

Ga voor een champagneglas graveren als er écht iets te vieren valt. Tijdens speciale gelegenheden wordt dan ook vaak een glas bubbels gedronken. Niet voor niets dat deze luxe drank niet iedere dag geschonken wordt. En al hélemaal niet uit een eigen gepersonaliseerd glas. Ideaal om als cadeau te geven tijdens een bruiloft óf jubileum. Maak deze gelegenheid daarom ook nog specialer met een glas op maat. Ga voor champagneglazen graveren door de Glasgraveur!

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Wanneer laat je een champagneglas graveren?

Met een champagneglas graveren zorg je ervoor dat een bijzondere gelegenheid áltijd in de herinnering blijft van de aanwezigen. Mooie gelegenheden om voor een glas graveren te gaan zijn een huwelijk, jubileum, verjaardag óf een andere mijlpaal. Om gezamenlijk te toosten op zo'n mooi moment, is het natuurlijk mooi om dit in stijl te doen. Volgens het ideale plaatje klopt dan ook alles als je met een persoonlijk champagneglas proost. 

Wat voor champagneglas graveren wij? Dat hangt helemaal af van je wensen. Zo maken wij een champagneglas met naam óf een champagneset altijd persoonlijk. Zoals je wilt. Vóór wij daadwerkelijk glazen graveren sturen wij eerst een voorstel op. Na akkoord gaan wij aan de slag om een stukje kunst toe te passen op het champagneglas. Deze graveren we vervolgens in het aantal gewenste glazen. Om natuurlijk zorgvuldig bij je op locatie af te leveren.

Champagneglas met gravure als cadeau

Iedereen trouwt (als het goed is...) maar één keer. En daarom wordt dit door veel mensen ook wel gezien als dé dag uit hun leven. Tijdens een trouwerij, huwelijk of bruiloft wordt dan ook alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke dag van te maken. Een champagneglas graveren kan dan ook nét even dat beetje klasse toevoegen aan deze speciale dag. Geef een mooi en persoonlijk cadeau aan het huwelijkskoppel om nooit te vergeten! De champagneglazen kan je ook geven als geschenkset voor de bruid én de bruidegom, zodat beide bij iedere slok terug kunnen denken aan ‘de grote dag’.

Ga na wat voor afbeelding, tekst óf symbool je op het glas wilt aanbrengen. Voeg de datum en/ of namen toe van het huwelijkskoppel. En laat hen bij ieder glas champagne terugdenken aan deze onvergetelijke dag. Ook kan je als bruidspaar zelf natuurlijk gegraveerde glazen maken voor de eigen trouwerij. Wij bieden hiervoor zowel standaard champagneglazen aan, als luxe en chique kristallen champagneglazen. Bekijk ons assortiment om te bepalen wat voor glas bij je past.

Champagneglas graveren met zandstraal techniek

De champagneglazen worden gegraveerd door middel van de zandstraal techniek. Met deze techniek wordt er een diepe gravure op het glas aangebracht via zandstralen. Voor een mooie, strakke en chique gravure brengen we een filmmasker aan met de hand. Met dit masker dekken we de delen af die niet gestraald mogen worden. Zo krijgt het niet-bedekte deel een matte en witte gravure. Deze zal niet slijten of vervagen, het blijft er goed in. Het  gegraveerde glas kan wel door vet minder zichtbaar worden. Door het glas en de gravure te ontvetten ziet het glas weer als nieuw uit!

Nog meer glazen graveren?

Naast een champagneglas graveren zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden. Uniek én persoonlijk. Dat staat centraal bij ieder glas dat wij doen graveren. Daarom kan je dit - afhankelijk van de wensen - ook toepassen op meerdere glazen. Als het bruidspaar ware fijnproevers zijn van wijn is het dan ook toepasselijk om voor een wijnglas met naam te gaan. Ideaal om de lekkerste wijnen te proeven vanuit hun eigen wijnglas.

Ook de fervente fijnproever van (speciaal)bier verrijkt zijn assortiment bierglazen maar al te graag met een bierglas graveren. Ga voor een grote pitcher om de grote dorst te lessen. Of juist voor kleinere proefglaasjes voor de fijnproever van speciaalbier. Ook reguliere pilsglazen behoren natuurlijk tot de mogelijkheid. Dus zoek je iets anders dan een gegraveerde champagneglas, dan heb je keuze in overvloed!

Over De Glasgraveur

Een champagneglas graveren uitgekozen? Of juist een héél ander glas. Dan is het tijd om de gravure te ontwerpen. Maak de keuze tussen verschillende lettertypes en (eigen) afbeeldingen. Samen brengen we alle mogelijkheden in kaart en sturen we een voorstel op. Om iedere bestelling zo goed mogelijk te verwerken proberen wij deze 2 tot 4 werkdagen te verwerken én verzenden. 

Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Neem dan een kijkje bij Trusted Shops. Bij verdere vragen kan je per e-mail of telefoon (073 - 888 80 04) contact met ons opnemen. Op naar een champagneglas graveren!

Champagneglas graveren