Snelle verzending; Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

 

Champagneglazen graveren

Champagne glazen graveren, dat doen we veel. En we doen het graag.  Als er ècht iets te vieren valt wordt er vaak champagne bij gedronken. Champagne is een luxe drank, niet zo maar voor alle dag.

En, waarschijnlijk zonder uitzondering, wordt champagne altijd uit champagneglazen gedronken.

Uiteraard kun je uit gegraveerde champagneglazen ook Spumante, Cava of Sekt drinken.

Om het feest nog feestelijker te maken zijn gegraveerde champagneglazen erg leuk om te geven, en mooi om te krijgen. We hebben allerlei champagneglazen in het assortiment, om te graveren: van "gewone" champagneglazen tot luxe en chique kristallen champagneglazen. Zelfs een champagneschaaltje.

Champagneglazen graveren doen we voor een huwelijk of een trouwerij. Voor die ene speciale gelegenheid, voor hét jubileum. Of voor het vieren van een geboorte, maar  één champagneglas graveren kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld omdat je juist die ene mooie persoon in het zonnetje wilt zetten. Omdat deze persoon zijn of haar Master met succes heeft afgesloten. 

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van champagneglazen graveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor het graveren van een exclusief, stijlvol glas. Met onze gegraveerde champagneglazen, verzekerd u zichzelf van een uniek cadeau voor een housewarming, jubileum of gewoon zomaar. U ontwerpt zelf online uw gravure met onze productdesigner en wij zullen zo snel mogelijk uw champagneglazen graveren.

Een ideaal huwelijkscadeau

Bent u op zoek naar een origineel huwelijkscadeau voor het kersverse bruidspaar? Bij ons slaagt u gegarandeerd voor een leuke set champagneglazen, gegraveerd met de namen en de trouwdatum van het bruidspaar. Gaat u zelf trouwen? Dan kunt u uw mooiste dag nóg persoonlijker maken door de champagneglazen te laten graveren, voor een blijvende herinnering.

Exclusieve champagneglazen van Schott Zwiesel

Wij hebben een uitgebreid assortiment champagneglazen van Schott Zwiesel. De glazen staan niet alleen bekend om de exclusieve, stijlvolle uitstraling. Deze worden gemaakt van Titan® kristalglas en zijn krasbestendig, breukvast en blijvend briljant. Gaat u voor stijl en exclusiviteit? Dan zijn de gegraveerde champagneglazen van Schott Zwiessel, zeker een uitmuntende keuze.

Onze levertijd

Nadat u een type glas heeft uitgekozen, ontwerpt u uw gravure. Voor het graveren van uw champagneglas, heeft u de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Wij verzenden de gegraveerde glazen binnen 4 werkdagen.

Mocht u nog vragen hebben over het, dan kunt u contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)