Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in je Spam-box/ongewenste reclame.

Champagneglazen graveren

Als er ècht iets te vieren valt wordt er vaak champagne bij gedronken.

Champagne is een luxe drank, niet iets wat de meeste mensen iedere dag drinken. En, waarschijnlijk zonder uitzondering, wordt champagne altijd uit champagneglazen gedronken.

Uiteraard kun je uit gegraveerde champagneglazen ook Spumante, Cava of Sekt drinken.

Champagneglazen graveren doen we voor een huwelijk of een trouwerij. Voor die ene speciale gelegenheid, voor hét jubileum. Of voor het vieren van een geboorte, maar  één champagneglas graveren kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld omdat je juist die ene mooie persoon in het zonnetje wilt zetten. Omdat deze persoon zijn of haar Master met succes heeft afgesloten. 

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Een ideaal huwelijkscadeau

Trouwen doen mensen maar één keer, tenminste daar gaat iedereen zo'n beetje van uit, het wordt door de meeste mensen toch wel gezien als zo'n beetje de dag van hun leven. Voor trouwerijen, huwelijken of bruiloften wordt toch vaak min of meer alles uit de kast gehaald. Je wilt bij een trouwerij met een mooi en als het even kan persoonlijk kado aankomen. En dat kan: voor veel trouwerijen mogen wij de champagneglazen graveren.

Om het feest nog feestelijker te maken zijn gegraveerde champagneglazen erg leuk om te geven, en mooi om te krijgen. We hebben allerlei champagneglazen in het assortiment, om te graveren: van "gewone" champagneglazen tot luxe en chique kristallen champagneglazen. Zelfs een champagneschaaltje.

Onze levertijd

Nadat je een type glas hebt uitgekozen, ontwerp je de gravure. Voor het graveren van het champagneglas, je hebt de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Wij verzenden de gegraveerde glazen binnen 4 werkdagen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)