Champagne met gegraveerde glazen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Ga dan voor champagne met gegraveerde glazen als er écht iets te vieren valt. Tijdens speciale gelegenheden wordt er vaak een glas bubbels gedronken, dit wordt daarom niet vaak gedronken en al helemaal niet vaak uit een eigen gepersonaliseerd glas. Ideaal als cadeau voor een jubileum of bruiloft. Met champagne uit onze gegraveerde glazen wordt de gelegenheid nog specialer! Ontwerp nu zelf jouw gravure en laat de champagneglazen graveren door De Glasgraveur!

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Persoonlijk en origineel cadeau

Het kan moeilijk zijn om een goed cadeau te vinden. Ook nog het liefst leuk én persoonlijk. Met gegraveerde champagneglazen zorg je ervoor dat de gelegenheid altijd in herinnering blijft. Een huwelijk, jubileum, verjaardag of een ander mijlpaal is een mooi gelegenheid voor gegraveerde champagneglazen met bubbels. Hiermee proost je in stijl op het mooie moment. Ook is dit cadeau enorm geschikt als relatiegeschenk. Zo bezegel je de waardevolle band met een unieke geschenkset.

De champagneglazen zijn op verschillende manieren te graveren. Hoe? Dat hangt helemaal af van je wensen. Alles wat digitaal aangeleverd kan worden, kunnen wij op het glas graveren: logo’s, foto’s, tekeningen, teksten, maar ook vingerafdrukken. Zo heb je het ideale cadeau. Voordat we daadwerkelijk de gravure zetten, sturen we eerst een voorstel op. Nadat je akkoord bent gegaan, gaan wij aan de slag voor het bedrukken van de champagneglas. Een persoonlijk cadeau zoals champagneglazen haal je bij De Glasgraveur!

champagne met gegraveerde glazen

Graveren met zandstraaltechniek

De champagne met gegraveerde glazen worden gegraveerd door middel van de zandstraaltechniek. Met deze techniek brengen we een diepe gravure aan op de glazen via zandstralen. Om een mooie, strakke en chique gravure te krijgen, brengen we met de hand een filmmasker aan. Zo bedekken we de delen af die niet gestraald mogen worden. Het niet-bedekte deel krijgt een matte en witte gravure. Deze zal niet slijten of vervagen, de gravure in champagneglas blijft goed zitten. Zo voorzien we de champagneglazen met gravure van uitstekende kwaliteit!

Keuze in overvloed

Naast champagne met gegraveerde glazen zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden, allemaal uniek én persoonlijk. Dat staat centraal bij ieder glas dat wij graveren. Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk onze aanbod van alle glazen die te graveren zijn. Als de ontvanger een ware fijnproever van wijn is, is het ook toepasselijk om voor een wijnglas graveren te gaan. Ook bieden we voor de fijnproevers van (speciaal)bier bierglas graveren aan. Zo hebben we in het assortiment kleine glazen voor proeverijtjes of juist grote pitchers om de dorst te lessen. Reguliere pilsglazen behoren ook natuurlijk tot de mogelijkheid. Dus zoek je iets anders dan een champagne geschenkset, dan heb je meer dan genoeg keuze!

Bestel bij De Glasgraveur

Champagne met gegraveerde glazen uitgekozen? Of juist iets héél anders? Dan is het tijd om de glazen te ontwerpen, samen brengen we alle mogelijkheden in kaart en sturen we een voorstel op. Om iedere bestelling zo goed mogelijk te verwerken, proberen wij deze in 2 tot 4 werkdagen te verwerken én verzenden. Bij De Glasgraveur zul je versteld staan van het resultaat, laat daarom bij ons je glazen goedkoop graveren.

Bij vragen of advies kan je contact met ons opnemen en denken we graag met je mee over de persoonlijke gravure. Veel succes met je keuze! Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Neem dan een kijkje op Trusted Shops. Op naar champagne met gegraveerde glazen!