Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Champagneglas kristal Fortissimo Schott Zwiesel

champagneglazen graveren

More Views

  • champagneglazen graveren
  • champagneglazen graveren
  • champagneglas graveren
€ 20,95
  • Koop 2 voor € 19,75 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 6 voor € 19,50 per stuk. en bespaar 7%
  • Koop 12 voor € 19,25 per stuk. en bespaar 9%
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit prachtige kristallen champagne glas van Schott Zwiesel, is een toonbeeld van elegantie. Dit is het hoogste champagneglas, een mooie lange slanke steel en een mooie slanke kelk. Dit glas is onderdeel van de Fortissimo-collectie van Schott Zwiesel. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Dit glas is bijna 27 cm hoog, en heeft een inhoud van 240 ml. het glas is voorzien van een mousseerpunt (MP) zodat de champagne blijft bubbelen.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 866 beoordelingen

Renee Koster: "Snelle levering en keurig verzorgd !! "

31 mei 2021

Alex van den Broek: "Goede en snelle service, het glas is echt heel mooi geworden."

30 mei 2021

Carianne: "Prima!"

30 mei 2021