Champagneglas met naam

Wil jij een bijzonder en persoonlijk champagneglas voor tijdens de bruiloft? Laat dan een champagneglas met naam bedrukken bij De Glasgraveur. Een gegraveerd champagneglas met naam is uniek voor tijdens de bruiloft of als bedankje voor de gasten. Champagne is een luxe drank die voornamelijk gedronken wordt als er écht iets te vieren valt. Het drinken van champagne gebeurt dan ook in luxe glazen met een karakteristieke uitstraling. Een gegraveerd glas maakt dit nog persoonlijker en het moment nog specialer. Wij hebben verschillende type en vormen champagneglazen van goede kwaliteit.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Waarom een champagneglas met naam graveren?

Een champagneglas laten graveren? Er zijn vele reden om een champagneglas met naam te laten graveren. Een champagneglas met naam is bijzonder voor tijdens de bruiloft en maakt het moment nog specialer. Eigen champagneglazen bruiloft maken het feest nog persoonlijker. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de gegraveerde champagneglazen als bedankje mee te geven aan de gasten. Je kunt een champagneglas met naam, persoonlijke tekst of foto te graveren. Hierdoor heb je veel keuze en kun je het champagneglas zo ontwerpen zoals jij wilt.

Je kan een champagneglas ook cadeau doen bij een bruiloft of een groot feest. Het bruidspaar krijgt met het glas een uniek cadeau en een blijvende herinnering. 

Champagneglas met naam

Een persoonlijk cadeau

Naast een persoonlijk champagneglas met naam kun je nog vele andere type glazen laten graveren. Je kunt onder andere keuze uit een wijnglas graveren, bierglas graveren en whiskyglas graveren. Daarnaast kun je ook kiezen uit diversen glazen sets, zoals de champagneset, of karaffen. Al deze glazen zijn te graveren met een naam, persoonlijke tekst of afbeelding. Het graveren van foto’s is na enige inspiratie en veel experimenteren gelukt. Bij het graveren van een foto is heb belangrijk dat de afbeelding hiervoor geschikt is. Dit betekend dat de foto’s zonder flits genomen zijn en dat er zo veel mogelijk contrast is (verschil tussen de donkere en lichte gedeeltes). Door een champagneglas met naam én foto te graveren heb je een uniek en persoonlijk bedankje voor een bijzondere gelegenheid.

 Champagneglas met naam

Hoe graveren wij een champagneglas met naam?

Wij graveren de champagneglazen met naam via de zandstraal techniek. Bij deze techniek wordt er via zandstralen een diepe gravure op het glas aangebracht. Bij ieder glas wordt met de hand een filmmasker aangebracht, dit filmmasker dekt de delen af die niet gestraald mogen worden. Het niet afgedekte deel wordt mat wit gestraald met als resultaat een mooi strak en chique gravure. De gravure in het glas is blijven en zal niet slijten of vervagen. Het kan wel gebeuren dat een gravure door vet minder zichtbaar wordt. Door het glas en de gravure te ontvetten ziet het glas er weer fris en “als nieuw” uit.

 Champagneglas met naam

Een Champagneglas met naam bestellen

Wil jij een champagneglas met naam bestellen? Bekijk dan de glazen van De Glasgraveur. Wij hebben verschillende type glazen die wij graveren. Je kunt je eigen gravure ontwerpen en samenstellen via onze site. Je hebt keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Daarnaast kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en krijg je een voorstel opgestuurd. Nadat het glas door jou is goedgekeurd gaan wij de gravure verwerken en verzenden wij jouw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen per mail of telefoon. Ben jij overtuigd? Bekijk dan snel ons aanbod en bestel een champagneglas met naam.