Champagneglazen bruiloft

Op zoek naar een chique en mooie champagneglazen? Bestel dan gegraveerde champagneglazen. Een gegraveerd champagneglas is uniek en heeft een persoonlijke touch. Champagne wordt vaak gedronken als er écht iets te vieren valt of bij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft. Een trouwerij is een bijzondere gelegenheid en voor het bruidspaar en de gasten een groot feest. Bijpassende champgagneglazen maken het feest nog specialer. Gegraveerde champagneglazenzijn ideaal voor een bruiloft en uniek als bedankje voor al de gasten. Door een glas te graveren met namen, een persoonlijke tekst of een foto wordt het glas nog bijzonderder en zeer geschikt voor de gelegenheid. Ons assortiment champagneglazen voor een bruiloft bestaat uit diverse glazen met verschillende vormen en groottes.

champagneglazen bruiloft

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Waarom gegraveerde champagneglazen bij een bruiloft?

Gegraveerde champagneglazen bij een bruiloft worden regelmatig gebruikt als bedankje voor de gasten of als persoonlijk glas tijdens het trouwfeest. Door het glas te graveren met een zelf ontworpen tekst of afbeelding maak je de trouwerij nog specialer. Je hebt keuze uit verschillende lettertypes en je kunt zelf de grootte bepalen. Bekijk ons aanbod champagneglazen en kies het formaat en ontwerp dat bij jou past.

Daarnaast zijn gegraveerde champagneglazen ook zeer geschikt als huwelijkscadeau. Een champagneglas met naam óf een persoonlijk bericht is een bijzonder cadeau voor het bruidspaar. Met deze champagneglazen kan het bruidspaar nog lang nagenieten van deze bijzondere dag. 

 champagneglazen bruiloft

Een champagneglas of een ander glas als huwelijkscadeau

Naast de bijzondere champagneglazen bij een bruiloft kun je ook andere glazen laten graveren en aan je gasten schenken. Ons aanbod bestaat uit verschillende type glazen voor verschillende gelegenheden. Je kunt denken aan:

Al deze glazen zijn van topkwaliteit en zeer geschikt als bedankje of cadeau tijdens een trouwfeest. Het is mogelijk om verschillende glazen met elkaar te combineren of te kiezen voor een vaste glazen set. Wij bieden een set aan voor onder andere water, whisky of wijn. Daarnaast kun je ook kiezen voor een complete champagneglazen set voor tijdens de bruiloft. Deze set bestaat uit een champagneglas, gravure en geschenkverpakking.

champagneglazen bruiloft

Hoe gaan wij te werk?

Onze glazen worden via de zandstraal techniek gegraveerd. De zandstralen geven een diepe en strakke gravure. Door deze diepe gravure krijg je een mooi spel van het licht en het glas. Bij de zandstraal techniek wordt als eerste een filmmasker met de hand aangebracht. Dit filmmasker dekt de delen af die niet gestraald mogen worden terwijl de niet afgedekte delen mat wit gestraald worden. De gravure zit blijven op het glas en kan gewoon in de vaatwasser. Daarnaast zal de gravure niet slijten of vervagen, wel kan het gebeuren dat de gravure door vet minder zichtbaar wordt. Door het glas en de gravure te ontsmetten wordt het glas weer fris en “als nieuw”.

 champagneglazen bruiloft

Champagneglazen bruiloft bestellen

Onze champagneglazen zijn eenvoudig te bestellen via onze website. Tijdens deze bestelling kan jij zelf je gravure ontwerpen en op het gewenste glas afbeelden. Je hebt keuze uit verschillende afbeeldingen en lettertype. Na jouw ontwerp gaan wij kijken naar de mogelijkheden en sturen wij een “definitief” ontwerp door. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en wordt het glas binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Wil jij champagneglazen voor jouw bruiloft bestellen? Bekijk dan ons aanbod en bestel een gegraveerd champagneglas.