Gegraveerde champagneglazen huwelijk

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor het bruidspaar? Bestel dan gegraveerde champagneglazen huwelijk. Een gravure in champagneglas is uniek en heeft een persoonlijke touch. Champagne wordt vaak gedronken bij bijzondere gelegenheden, bij een huwelijk bijvoorbeeld. Het is dan het perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid om iets te vieren. Leg het trouwdatum, de namen of de initialen van het bruidspaar vast op mooie en chique champagneglazen van De Glasgraveur!

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Verras het bruidspaar

Gegraveerde champagneglazen huwelijk is bij uitstek het perfecte cadeau voor het bruidspaar! Verras de bruid(egom) met een prachtige champagneglas met gravure: een persoonlijk tintje. Maak er een onvergetelijk cadeau van, door de namen of initialen van het stel en/of de trouwdatum in te laten graveren. Ook is het mogelijk om een foto bij te voegen om de glazen nog specialer te maken. Bij het ontwerpen van de glazen heb je keuze uit verschillende lettertypes en kan je zelf de grootte bepalen. Bekijk het aanbod van onze champagneglazen en kies het ontwerp en formaat dat bij jou past. Met deze glazen kan het bruidspaar terugkijken op een onvergetelijke dag!

Waarom gegraveerde champagneglazen huwelijk?

Champagne wordt alleen gedronken als er echt iets unieks te vieren valt, op de feestdagen of tijdens de jaarwisseling. Natuurlijk ook tijdens een huwelijk, het is daarom een goed cadeau voor het bruidspaar om nog lang na te genieten van deze dag. Laat de gegraveerde champagneglazen huwelijk tegen elkaar klinken om vervolgens te proosten op het mooie moment. Gegraveerde champagneglazen maken het huwelijksplaatje helemaal compleet, omdat ze zo persoonlijk zijn. Dus toosten maar met de glazen van De Glasgraveur!

gegraveerde champagneglazen huwelijk

Geschenksets

Wil je gegraveerde champagneglazen cadeau doen aan de bruid én de bruidegom, geef het dan in een mooie geschenkset! Een champagneset is perfect voor het bruidspaar om samen een toost uit te brengen en hun terug te laten denken aan hun mooie dag. Met deze set voelen ze zich verbonden en één door de persoonlijke champagneglazen huwelijk. Verras daarom met deze champagneglazen met gravure om het getrouwde koppel elke keer terug te laten denken aan de dag die hun liefde bezegeld heeft!

Huwelijksgeschenk nog niet gevonden?

Is een gegraveerde champagneglas huwelijk niet het cadeau waar je naar op zoek bent? Kijk verder op de website voor wat we allemaal aanbieden of bekijk hieronder de pagina’s voor verdere inspiratie:

De Glasgraveur

Gegraveerde champagneglazen huwelijk uitgekozen? Of juist een heel ander huwelijksgeschenk. Dan is het tijd om de gravure te ontwerpen, kies uit verschillende lettertypes en -groottes en afbeeldingen. Samen brengen we de mogelijkheden in kaart en maken we een ontwerp, hiervan sturen we een voorstel. De bestelling proberen we tussen 2-4 dagen te verwerken en verzenden. Ga voor gegraveerde glazen bij De Glasgraveur als je professionele gravures wilt van uitstekende kwaliteit!
Benieuwd wat voorgaande klanten van ons vinden? Bekijk de reviews bij Trusted Shops. Voor vragen of advies kan je, per e-mail of telefoon, contact met ons opnemen. Op naar een mooi gegraveerd huwelijkscadeau!