Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Glas Softdrink No.2 Schott Zwiesel

Schott Zwiesel Charles Schumann Softdrink No.2

More Views

  • Schott Zwiesel Charles Schumann Softdrink No.2
  • Glas Softdrink No.2 Schott Zwiesel
  • Bierglas Softdrink No.2
  • Softdrink No.2 Schott Zwiesel
€ 21,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit prachtige kristallen glas van Schott Zwiesel, is geschikt voor eigenlijk alles wat je maar kunt drinken. Het is een van onze favoriete glazen: een echte wolf in schaapskleren. Het glas ziet er niet heel bijzonder uit van een afstand; Maar op het moment dat je het vastpakt weet je wel beter! Echt een chic kristallen glas. Dit glas is onderdeel van de Basic Bar-collection die Schott Zwiesel in samenwerking met Charles Schumann (dé barkeeper van Duitsland) heeft gemaakt. De vormgeving van dit glas is simpel en daardoor juist zo prachtig. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. De Softdrink No. 2 is 13 cm hoog, en heeft een inhoud van 539 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 562 beoordelingen

Sandra Willems: "Prima service, prima prijs/kwaliteitverhouding "

31 mei 2020

Kelly : "Geweldig!"

31 mei 2020

Anoniem : "Goed, we hebben inmiddels een mooi set wiskey glazen met de namen van opa, vader en zoon. "

29 mei 2020