Gepersonaliseerde glazen

Met gepersonaliseerde glazen kan je in stijl een feestelijke gelegenheid aftrappen met een zogeheten toast. Op ieder feest is dit een ritueel waarbij de viering gestart wordt met een gezamenlijke proost. Iedereen die uitgebreid wilt dineren met een grote of kleine groep kan dus een gepersonaliseerd glas met gravure naar keuze gebruiken. Trap de onvergetelijke avond af met een toast om vervolgens de hele avond uit een persoonlijk glas te drinken. Klaar om de avond onvergetelijk te maken!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Ga voor gepersonaliseerde glazen

Als je gepersonaliseerde glazen wilt graveren moet je beginnen bij de basis: het glas. Ga na wat de favoriete drank is van de ontvanger of het gezelschap. Ons assortiment bestaat onder anderen uit bierglazen, wijnglazen, whiskeyglazen, longdrinkglazen en meer. Daarom is het dus ook geen enkel probleem om voor iedere ontvanger een juist glas uit te zoeken. Ook voor de personen die géén alcohol drinken hebben wij de nodige non-alcoholische glazen in ons assortiment.

Heb je de spreekwoordelijke knoop voor een bepaald type glas doorgehakt? Dan kan je verder gaan denken aan de gravure zelf. Graveer een naam, boodschap, foto of iets anders op het uitgekozen glas. Laat hierbij de fantasie de vrije loop om met een zo uniek mogelijke gravure te komen! Onderstaand hebben wij nog meer inspiratie staan hoe je een glas volledig naar wens kan graveren.

Gepersonaliseerde glazen

Gepersonaliseerd glas op maat

Bij De Glasgraveur is het personaliseren van een glas enorm eenvoudig én leuk. Personaliseer een glas met zinnen, namen, datums of andere originel ontwerpen die geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Zoek verder naar een origineel cadeau of een leuk kleinigheidje. Denk aan een gegraveerd glas naar keuze met behulp van de niuewste graveertechnieken. 

Omdat wij ervoor zorgen dat de gravure haarfijn op het glas komt te staan, ben je jarenlang voorzien vaan een kwalitatief goede gravure. De basis van een goede kwaliteit begint bij het glas. Hierop verzorgen wij ook nog eens een goede gravure die bestand is tegen de vaatwasser. Voorkom dat je de glazen continu met de hand af moet wassen en daardoor minder gebruikt!

Diverse glazen graveren

Afhankelijk van de ontvanger kan je voor een alcoholisch glas als wijn, bier, whiskey of champagne gaan. Ideaal voor een vader, moeder of vriend die wel van een borreltje houdt. Verzorg een persoonlijk tintje met een eigen tekst of foto. Waardoor de ontvanger bij gebruik continu aan jou terugdenkt. In de praktijk zien wij dat met name wijnglazen enorm in trek zijn. Gaat het om een glazen voor een bruiloft? Dan zijn champagneglazen graveren bij uitstek geschikt!

Ook voor personen die geen alcohol drinken hebben wij een ruim aanbod. Zo bieden wij waterglazen, theeglazen en longdrinkglazen aan die gegraveerd kunnen worden. Ook waterkaraffen en geschenksets kunnen dan uitkomst bieden. Praktisch voor iedere dag bij iedere maaltijd. En helemaal ideaal voor (jongere) gezinnen! Niet voor niets dat non-alcoholische glazen dan ook aan populariteit winnen.

Nog meer inspiratie nodig? Neem een kijkje op de volgende pagina's: