Gepersonaliseerde glazen

Met gepersonaliseerde glazen kan je in stijl een feestelijke gelegenheid aftrappen met een zogeheten toast. Op ieder feest is dit een ritueel waarbij de viering gestart wordt met een gezamenlijke proost. Iedereen die uitgebreid wil dineren met een grote of kleine groep kan dus een gepersonaliseerd glas met gravure naar keuze gebruiken. Trap de onvergetelijke avond af met een toast om vervolgens de hele avond uit een persoonlijk glas te drinken. Klaar om de avond onvergetelijk te maken!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Ga voor gepersonaliseerde glazen

Als je gepersonaliseerde glazen wilt graveren moet je beginnen bij de basis: het glas. Ga na wat de favoriete drank is van de ontvanger of het gezelschap. Ons assortiment bestaat onder anderen uit bierglazen, wijnglazen, whiskyglazen, longdrinkglazen en meer. Daarom is het dus ook geen enkel probleem om voor iedere ontvanger een juist glas uit te zoeken. Ook voor de personen die géén alcohol drinken hebben wij de nodige non-alcoholische glazen in ons assortiment.

Heb je de spreekwoordelijke knoop voor een bepaald type glas doorgehakt? Dan kan je verder gaan denken aan de gravure zelf. Graveer een naam, boodschap, foto of iets anders op het uitgekozen glas. Laat hierbij de fantasie de vrije loop om met een zo uniek mogelijke gravure te komen! Onderstaand hebben wij nog meer inspiratie staan hoe je een glas volledig naar wens kan graveren.

Gepersonaliseerde glazen

Gepersonaliseerd glas op maat

Bij De Glasgraveur is het personaliseren van een glas enorm eenvoudig én leuk. Personaliseer een glas met zinnen, namen, datums of andere originele ontwerpen die geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Zoek verder naar een origineel cadeau of een leuk kleinigheidje. Denk aan een gegraveerd glas naar keuze met behulp van de nieuwste graveertechnieken. 

Omdat wij ervoor zorgen dat de gravure haarfijn op het glas komt te staan, ben je jarenlang voorzien van een kwalitatief goede gravure. De basis van een goede kwaliteit begint bij het glas. Hierop verzorgen wij ook nog eens een goede gravure die bestand is tegen de vaatwasser. Voorkom dat je de glazen continu met de hand af moet wassen en daardoor minder gebruikt!

Glazen voor elke gelegenheid

Bij De Glasgraveur vind je verschillende glazen voor wel elk gelegenheid! Gepersonaliseerde glazen zijn geschikt voor allerdaags gebruik, maar ook voor bijzondere en speciale gelegenheden. Denk aan een verjaardag, bruiloft, huwelijksjublieum, pensioen en zo zijn er nog veel meer! Ook zijn gegraveerde glazen geschikt voor bedrijven en zakelijke doeleinden: proost op een opening, jubileum of een kerstborrel. Maak de glazen dan uniek door er een logo van het bedrijf te bedrukken, zodat het feestelijke gelegenheid extra benadrukt wordt met het bedrijf. Dus laat je glazen graveren bij De Glasgraveur, zodat je het perfecte cadeau hebt voor elk gelegenheid! 

Hoe graveren wij onze gepersonaliseerde glazen? 

Bij De Glasgraveur streven we naar zo’n hoog mogelijk kwaliteit gegraveerde glazen. Om te zorgen dat je gravure lang meegaat, worden de glazen gegraveerd door middel van de zandstraaltechniek. Met behulp van zandstralen wordt er een diepe gravure op het glas aangebracht. Dit zorgt voor een duurzame gravure die bestand is tegen regelmatig gebruik en reiniging. Door de zandstraaltechniek krijgt jouw gravure diepte en een mooi lichtspel, zo krijg je een mooie en strakke eindresultaat!

Voor een mooie, strakke en chique gravure brengen we een filmmasker aan met de hand. Zo worden de delen die niet gestraald worden, afgedekt. Het niet-bedekte gedeelte krijgt een matte en witte gravure die niet zal slijten of vervagen, het blijft er goed in. Door vet kan je gepersonaliseerde glas minder zichtbaar te worden, door het glas en de gravure te ontvetten ziet het weer als nieuw uit!

zandstraaltechniek

Geef een gepersonaliseerd glas cadeau

Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een huwelijkscadeau, afscheidscadeau, een cadeau voor een jubileum of een andere speciale gelegenheid, een gegraveerd glas is bij uitstek het perfecte persoonlijke cadeau! Kies voor een gravure van de trouw- of geboortedatum, namen of initialen, een afbeelding van de bijzondere gelegenheid of een boodschap, niets is te gek! Laat de fantasie de vrije loop om met zo’n persoonlijk en uniek mogelijke gravure te komen. Zo wordt jouw cadeau dé pronkstuk van de gelegenheid. Laat voor een origineel cadeau een glas graveren bij De Glasgraveur!

Diverse glazen graveren

Afhankelijk van de ontvanger kan je voor een alcoholisch glas als wijn, bier, whiskey of champagne gaan. Ideaal voor een vader, moeder of vriend die wel van een borreltje houdt. Verzorg een persoonlijk tintje met een eigen tekst of foto. Waardoor de ontvanger bij gebruik continu aan jou terugdenkt. In de praktijk zien wij dat met name wijnglazen enorm in trek zijn. Gaat het om een glazen voor een bruiloft? Dan zijn champagneglazen graveren bij uitstek geschikt!

Ook voor personen die geen alcohol drinken hebben wij een ruim aanbod. Zo bieden wij waterglazen, theeglazen en longdrinkglazen aan die gegraveerd kunnen worden. Ook waterkaraffen en geschenksets kunnen dan uitkomst bieden. Praktisch voor iedere dag bij iedere maaltijd. En helemaal ideaal voor (jongere) gezinnen! Niet voor niets dat non-alcoholische glazen dan ook aan populariteit winnen.

Waarom glazen graveren bij de Glasgraveur?

De Glasgraveur is toegewijd aan vakmanschap en persoonlijke service. Een gepersonaliseerd glas graveren is een echte ambacht. Daarom gebruiken wij enkel de beste materialen en technieken voor onze producten. Hierdoor ben je verzekerd van gravures van hoogwaardige kwaliteit. Met onze ruime ontwerpmogelijkheden en aandacht voor detail zorgen wij voor een gegraveerd glas die er prachtig uitziet en lang meegaat.

Nog meer inspiratie nodig? Neem een kijkje op de volgende pagina's:

gepersonaliseerde theeglazen

Bestel jouw gepersonaliseerde glas vandaag nog!

Wil je gepersonaliseerd glazen graveren als bijzonder cadeau of voor jezelf? Bestel vandaag nog jouw glas bij de Glasgraveur! Samen brengen we alle mogelijkheden in kaart en sturen we een voorstel op. Om iedere bestelling zo goed mogelijk te verwerken proberen wij deze 2 tot 4 werkdagen te verwerken én verzenden.
Neem contact met ons op voor meer informatie door te mailen naar info@deglasgraveur.nl of te bellen naar 073-8888004. Daarnaast kun je ook op onze website terecht voor inspiratie en bestelopties.
Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Neem dan een kijkje bij Trusted Shops.

Maak je drink ervaring nog beter met de gegraveerde glazen van De Glasgraveur!