Geschenkverpakkingen

Maak een glas graveren helemaal compleet met bijpassende geschenkverpakkingen. Verzorg de finishing touch met een houten kistje. Ideaal om een mooie set glazen in op te bergen na gebruik. Ook voegt dit nét even wat extra's toe op het moment dat je het gegraveerde glas aan de ontvanger geeft. Het bouwt de spanning op en zorgt daardoor voor een perfecte atmosfeer voor een persoonlijk cadeau. Zelfs nadat het cadeau is gegeven zorgt de geschenkverpakking ervoor dat je de glazen een uniek plekje geeft die ze verdienen!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten
 

Type verpakkingen

Eén van onze geschenkverpakkingen is een houten kistje. Tijdloos én robuust om een gegraveerd glas nét even een klasse omhoog te tillen. Bouw de spanning op naar het openen van het geschenk. En maximaliseer een verraste reactie bij de ontvanger. Zelfs na het geven van de glazen biedt een houten kistje perfect plaats aan de glazen die gegraveerd zijn. 

Naast een houten kistje is het ook mogelijk om voor een linnenpersing te gaan. Dit is nét even iets anders dan een houten kistje. En dus bij uitstek geschikt om voor extra verrassing te zorgen bij de ontvanger. Dit sluit naadloos aan op een persoonlijk gegraveerd glas. Klaar om bijzondere gelegenheden nóg unieker te maken. Dit maakt het dat een geschenkverpakking bijdraagt aan een onbetaalbaar cadeau.

Functie geschenkverpakking

Over het algemeen kent een geschenkverpakking twee functies. Namelijk om de spanning op te bouwen tijdens het geven van het cadeau. En het opbergen van een gepersonaliseerd glas nadat het geschenk in ontvangst is genomen. Een glas graveren doe je over het algemeen op een speciale gelegenheid. Dan is het natuurlijk zonde om het op een 'normale' wijze te geven. Maak het nét even wat specialer door het te geven in een geschenkverpakking. Ga voor het wow-effect!

Ook nadat het geschenk ontvangen is blijft het een herinnering aan die ene bijzondere gelegenheid. En dus verdient het cadeau ook een speciale opbergplaats die gezien mag worden. Met een houten kistje zorg je ervoor dat de glazen secuur bij elkaar bewaard worden. Geef het kistje een plaats in je kast. Hierdoor geniet je iedere keer nog even na zodra je deze tegen komt. 

Verzorg de finishing touch

Nadat de keuze voor een persoonlijke gravure én glas is gemaakt vormt een geschenkverpakking de finishing touch. Hiermee maak je het geschenk namelijk helemaal compleet. De beleving van een speciaal bierglas óf wijnglas wordt gecompleteerd. En dat maakt dus dat het cadeau extra klasse krijgt. Dit wordt als vanzelfsprekend dan ook enorm gewaardeerd door de ontvanger.

Als je de spreekwoordelijke knoop voor een gravure naar keuze hebt doorgehakt is het tijd om de kerst op de taart te plaatsen. Ga na op welk moment je het geschenk wilt geven. Vaak kom je er dan achter dat het geven van het cadeau ook nog een cruciale rol speelt in de hele beleving. Tijdens deze beleving voegt een geschenkverpakking die aansluit op het geschenk natuurlijk het nodige toe. Durf daarom om deze toe te voegen en laat de ontvanger versteld staan!