Glas graveren huwelijk

Bij een huwelijk, bruiloft of trouwerij wil je natuurlijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke dag van te maken. Voor velen geldt deze dag namelijk als dé belangrijkste in hun hele leven! Wat hierbij zeker niet mag ontbreken? Een huwelijksgeschenk. En niet zomaar een cadeautje, maar eentje met een persoonlijk tintje om de onvergetelijke dag mee te bezegelen. Een glas graveren huwelijk is hier dus bij uitstek voor geschikt. Verras je bruid(egom) met jullie namen, trouwdatum én initialen op een glas volledig naar eigen keuze.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Bezegel jullie liefde

Een glas graveren huwelijk kan je als bruid(egom) bij uitstek kopen voor jullie huwelijk. Hiermee zorg je ervoor dat je tezamen in stijl kan proosten op wellicht de meest bijzondere dag van jullie leven. Op naar veel geluk, liefde én mooie momenten samen! Een glas graveren zorgt ervoor dat je hierna samen als huwelijkskoppel nog velen malen terug kan denken aan de bijzondere dag. Bij iedere wijntje óf glas champagne waan je jezelf weer in een prachtige bruidsjurk óf strak in het pak.

 

Champagneglas graveren

Doorgaans drink je alleen champagne als er écht iets unieks te vieren valt. Denk aan de feestdagen én de jaarwisseling. Maar, natuurlijk ook tijdens een huwelijk! Op deze dagen drink je champagne als luxe drank die je niet alledaags drinkt. Zonder uitzondering wordt champagne dan ook geschonken in een champagneglazen bruiloft. Laat de glazen heerlijk tegen elkaar klinken om vervolgens te proosten op het unieke moment. Maak het champagneglas nóg persoonlijker door het te personaliseren. Hierdoor maak je het huwelijksplaatje compleet als je gaat toosten. Ga voor een glas graveren huwelijk met een champagneglas met naam! Ook kan je voor met een champagneset voor meerdere items tegelijkertijd gaan.

 

Wijnglas graveren

Naast champagne is ook wijn een veelgebruikt ingrediënt voor een geslaagd huwelijk! Waar dit vijftien jaar geleden nog uitsluitend uit Frankrijk, Spanje of Italië gehaald werd kan je het op dit moment van over de wereld aankomen. En door de toename van het aantal wijnregio's komen er ook steeds meer wijnglazen bij. Zo verdient iedere regio een eigen glas, die perfect matcht met de wijnsoort. Zijn jullie als bruidspaar échte wijnliefhebbers? Dan wil je natuurlijk een eigen wijnglas, die jullie speciale dag koestert. Hierdoor zullen jullie bij ieder wijntje uit dit wijnglas terug denken aan de prachtige dag die jullie liefde bezegeld heeft.

Glas graveren huwelijk

 

Glas graveren als huwelijkscadeau

Trouwen doe je (als het goed is) maar één keer in je leven. Daarom wordt het vaak ook wel bestempeld als dé grote dag in je hele leven. Tijdens de trouwerijen, bruiloften en huwelijken wordt dan ook écht het maximale uit de kast gehaald om perfectie te evenaren. En als bezoeker kan je dan natuurlijk niet met een simpel bosje bloemen aankomen. Het liefst bezegel je deze speciale dag met een persoonlijk cadeau die symbool staat voor deze bijzondere dag. Dat kan met een glas graveren huwelijk bij De Glasgraveur! Graveer subtiel de namen van het bruidspaar, voeg de trouwdatum toe, laat de initialen bedrukken óf voeg zelfs een foto van het (prachtige) bruidspaar toe!

 

Waarom bij De Glasgraveur?

Nadat je de spreekwoordelijke knoop hebt doorgehakt om voor een glas graveren huwelijk te gaan, dien je hier nog een bedrijf voor uit te kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een perfect huwelijksgeschenk voor je leveren. Hiermee gooi jij hoge ogen op jullie huwelijk én denk je bij ieder drankje terug aan deze bijzondere dag. Wat wil je nog meer, toch? Ook zijn wij gespecialiseerd in het graveren van een foto op glas. Na vele (mislukte) experimenten hebben wij namelijk een methode ontwikkeld om foto's met de nodige kwaliteit op een glas te graveren.