Glas met tekst

Ben je op zoek naar originele glazen? Ga dan voor een glas met tekst van De Glasgraveur. Glazen met tekst zijn perfect voor gelegenheden zoals een bruiloft of jubileum. De persoonlijke touch zorgt ervoor dat deze gelegenheden nog specialer worden! Daarnaast is een glas met tekst ook uitstekend te gebruiken als dagelijks gebruik. Drank smaakt nou eenmaal het lekkerst in een bijpassend glas. Wij laten onze glazen graveren door middel van zandstralen. Dit zorgt voor een mooi glas met een prachtige gravure.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Bierglazen met tekst

Bierglazen laten graveren sluit perfect aan op de biertrend van dit moment. Bier is lang niet alleen het gebruikelijke pils van vroeger. Inmiddels zijn er in Nederland meer brouwerijen dan in België. Als echte bierliefhebber drink je je bier natuurlijk ook uit een bijpassend glas. Zo hebben we voor de mensen die alle brouwerijen afgaan een ruime keuze uit speciaalbierglazen en voor de echte fijnproevers verschillende bierproefglazen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor bierpeulen, pintglazen en IPA-glazen. Met een bierglas met tekst maak je het drinken van je favoriete biertje net wat persoonlijker. Perfect voor de echte liefhebber!


Andere soorten glazen

Het soort glas met tekst waar je naar op zoek bent hangt natuurlijk af van de drank die je schenkt óf graag drinkt. Zo hebben we voor bierliefhebbers een ruime keuze aan bierglazen, maar ons assortiment gaat veel verder dan dat. Voor een chique diner kan je bij ons terecht voor zowel witte als rode wijnglazen. Super leuk om een wijnliefhebber te verassen met een persoonlijk glas met tekst. De echte borrelaar kan gaan voor  een van onze whisky- of cognacglazen. Ben je op zoek naar glazen met tekst voor een bruiloft? Dan zijn onze champagne glazen bij uitstek geschikt. Ook aan de mensen die geen alcohol drinken hebben wij gedacht. Wij bieden waterglazen, theeglazen en longdrinkglazen aan die gegraveerd kunnen worden.

Perfect cadeau

Ben je nog op zoek naar een uniek én persoonlijk cadeau? Dan is een glas met tekst de ideale oplossing. Geef een gepersonaliseerd wijnglas aan je vader, moeder, oom, tante, vriend of vriendin die dol is op een wijntje. Of doe een speciaalbierglas cadeau aan een echte bierliefhebber of fijnproever. Hiermee kan je iemand bij het drinken van zijn of haar favoriete drankje telkens weer laten terugdenken aan een leuke herinnering. Aarzel niet en bezorg een lach op het gezicht van de jarige!


Waarom De Glasgraveur?

Heb je de knoop doorgehakt en weet je voor welk glas met tekst je wilt gaan? Dan is het zaak om de gravure te ontwerpen. De ontvanger van het glas óf jijzelf moet natuurlijk wel het ‘wow-effect’ ervaren wat wij proberen te creëren. Wij van De Glasgraveur beschikken over jarenlange ervaring en stellen deze graag ter beschikking voor jou. Je kunt bij ons altijd terecht voor advies over de soorten glazen, de gravure én overige zaken. Na bestelling maken wij het glas met tekst binnen 2 tot 4 dagen in orde. Ben je benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Neem dan gerust een kijkje op Trusted Shops.