Glazen met logo

Altijd al unieke én originele glazen willen hebben? Ga dan nu voor glazen met logo. Bij ons kan je terecht voor het graveren van (bijna) alle glazen die je je maar kunt bedenken. Ons assortiment loopt uiteen van theeglazen tot en met champagneglazen. Als horecabedrijf kunnen wij je de perfecte oplossing bieden door al je glazen te personaliseren met een logo. Maar ook voor eigen gebruik zijn onze glazen met logo te gebruiken bij verschillende gelegenheden zoals een speciaal diner of een familiefeest.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Bierglazen

Als je gaat voor glazen met logo is het natuurlijk nog zaak om het soort glas te kiezen. Voor de echte bierliefhebbers hebben wij een hoop verschillende soorten bierglazen in ons assortiment. We hebben van alles wat, waardoor er voor iedereen iets naar wens te vinden is. Wat voor glas bij jou past, hangt voornamelijk af van het soort bier dat je drinkt. Ga voor een speciaalbierglas als je alle biertjes van de vele brouwerijen afgaat of voor een bierproefglas als je een echte fijnproever bent. Voor de drinkers met grote dorst is een bierpeul misschien wel de beste keuze en liefhebbers van stouts, Ale’s, lagers én bitters kunnen bij ons terecht voor pintglazen. Benieuwd naar alle bierglazen met logo die wij aanbieden? Aarzel dan niet en neem een kijkje in ons assortiment!


Glazen met logo voor speciale gelegenheden

Heb je glazen met logo nodig voor een speciale gelegenheid? Ook dan kunnen wij je helpen. Bij een speciale gelegenheid kan je denken aan een bruiloft, jubileum of familiefeest. Hoe leuk is het dan om dat unieke moment nog specialer te maken door middel van glazen met logo. Daarnaast zorgen de persoonlijke glazen er ook voor dat het moment niet snel vergeten wordt. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten luxe glazen die perfect geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Zo vind je daar wijnglazen voor zowel rode als witte wijn, portglazen én champagneglazen.

Naast bierglazen en luxe glazen hebben wij nog veel meer mogelijkheden als je wilt gaan voor glazen met logo. Voor de echte borrelaars hebben wij wishkyglazen en cognacglazen, maar ook voor de mensen die geen alcohol drinken hebben wij een ruim aanbod. Waterglazen, theeglazen en longdrinkglazen kunnen bij ons namelijk ook gegraveerd worden met een logo.

Persoonlijk cadeau

Een uniek en persoonlijk cadeau verzinnen kan soms knap lastig zijn, maar wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Met Glazen met logo ga je voor een leuk én persoonlijk cadeau. Naast een logo kan je er ook voor kiezen om een stukje tekst, een naam of een foto te laten graveren op het glas. Een bierglas met logo is bijvoorbeeld een perfect cadeau voor een echte bierliefhebber óf voor iemand die 18 jaar wordt en zijn eerste biertje mag drinken. Door middel van de gravure kan je het glas een speciale betekenis geven. Ben je overtuigd? Bestel dan nu jouw glazen met logo!


Glazen met logo bestellen

Heb je de knoop doorgehakt en de keuzen tussen de glazen met logo gemaakt? Dan is het zaak om het logo te ontwerpen. Nadat je tevreden bent met het ontwerp kan je dat in de vorm van een jpg-bestand opsturen, waarna wij de beste opdruk kunnen voorleggen. Je krijgt een voorbeeld toegestuurd en na goedkeuring gaan wij aan de slag met het produceren van de glazen met logo. Bij ons wordt er alles aangedaan tot het gewenste resultaat bereikt is. Heb je nog vragen over het graveren van glazen? Aarzel da niet om contact met ons op te nemen.