Huwelijksgeschenken

Wat geef je iemand die getrouwd is? Dat is een vraag die bij veel mensen speelt. Bij een huwelijk, bruiloft en trouwerij haal je natuurlijk alles uit de kast met één doel: een onvergetelijke dag. En daar kunnen huwelijksgeschenken natuurlijk niet bij ontbreken. Tijdens deze speciale gelegenheid kan je dus ook niet 'zomaar' even met een bierpakketje of cadeaubon aankomen. Pak eens uit en verzorg een persoonlijke touch aan het huwelijksgeschenk met een glas graveren. Leg bijvoorbeeld de namen, trouwdatum óf de initialen van het bruidspaar vast op een glas naar keuze! 

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Glas graveren als huwelijksgeschenk

Een glas graveren is bij uitstek een geschikt cadeau om tussen alle huwelijksgeschenken de hoogste ogen te gooien. Verras de bruid(egom) met een prachtige set glazen die voorzien zijn van een persoonlijk tintje. Een foto op glas, de namen óf natuurlijk de datum die de rest van het leven gekoesterd zal worden. Vanuit de wensen van het bruidspaar kan je bepalen wat voor glas het meest geschikt is om als huwelijksgeschenk te geven. Op naar jaren vol geluk, liefde én mooie momenten samen. Bij ieder wijntje, pilsje óf champagneglas waant het bruidspaar zich weer in de prachtige bruidsjurk én strak in het pak. Gegarandeerd succesvolle huwelijksgeschenken!

Huwelijksgeschenken

Exclusief champagne geschenk

Wanneer drinken wij champagne? Dat is heel simpel. Namelijk als er écht even wat te vieren valt en niet zomaar bij iedere (onaangekondige) gelegenheid. Tijdens de feestdagen en de jaarwisseling ontbreekt een heerlijke fles bubbels dan ook vaak niet. En een huwelijk past natuurlijk enorm goed tussen dit rijtje! Met een champagneglas graveren als huwelijksgeschenken verras je het bruidspaar dan ook met een onvergetelijk cadeau waarbij zij bij iedere exclusieve gelegenheid terugdenken aan de 'mooiste dag in hun leven'. 

Onvergetelijke huwelijksgeschenken

Natuurlijk is wijn ook één van de meest gedronken (alcoholische) dranken op Nederlandse bodem. Waar dit jaren geleden uitsluitend vanuit de Franse, Italiaanse of Spaanse landschappen gehaald werd. Is dit tegenwoordig ook gewoon op eigen bodem geproduceerd. De toename van de wijnregio's zorgen er (als vanzelfsprekend) ook voor dat er steeds meer wijnglazen bijkomen. Zo zorgt de 'perfecte match' tussen glas én wijn voor een ultieme smaaksensatie. Ga dus na van welke wijn het bruidspaar écht niet kan stoppen met genieten. En geef ze gepersonaliseerde wijnglazen als huwelijksgeschenk. Dan kunnen ze bij iedere wijnmoment terugdenken aan hun trouwdag.

Kleine huwelijksgechenken

Opzoek naar een wat kleiner formaat huwelijksgeschenken? Of houdt de bruidegom van wat ‘’sterkers’’? Geef dan een gepersonaliseerd whiskyglas als huwelijksgeschenk. Met gegraveerde whiskyglazen ben je verzekerd van unieke trouwcadeaus. Je kunt het glasgraveren met namen en trouwdatums, maar ook met initialen. Whiskyglazen zijn over het algemeen wat lage maar brede glazen met meestal een dikke bodem, hierdoor heb je een wat kleiner huwelijksgeschenk maar daarentegen wel een uniek trouwcadeau.

Verras de bruid(egom)

Trouwen doe je (als het goed is) natuurlijk maar één keer in je leven. Daarom wordt dit ook wel benoemd als de 'mooiste, speciaalste én leukste' dag in je leven waar velen al van kinds af aan naar uitkijken. Zodra hét moment dan is aangebroken wil je natuurlijk ook alles uit de kast halen om indruk te maken op je bruid(egom). Geef elkaar huwelijksgeschenken om ook na het huwelijk nog oneindig van na te genieten. Geef bijvoorbeeld een gegraveerd glas met een foto van jullie samen. Omdat je op zo'n moment niet met een simpel bosje bloemen kan aankomen, bieden huwelijksgeschenken met een gravure naar keuze je dé ideale oplossing! Verras je partner.

Gepersonaliseerd huwelijksgeschenk voor het bruidspaar

Ben jij opzoek naar een echt uniek huwelijksgeschenk? Je wilt natuurlijk niet aankomen met een afgezaagd cadeau zoals een cadeaubon of alleen een bosje bloemen. Geef een uniek cadeau zoals gegraveerd glaswerk voor bruiloften. Met gegraveerd glaswerk geef je een uniek cadeau, en zorg je ervoor dat er meer staat op de tafel met huwelijksgeschenken dan alleen cadeaubonnen en bloemen.

Huwelijksgeschenk nog niet gevonden?

Natuurlijk hoeft een champagneglas óf wijnglas graveren niet per se hét huwelijksgeschenk te zijn waar je naar op zoek bent. Daarom hebben wij al enkele pagina's voor je op een rijtje gezet waar je verdere inspiratie op kan doen. Aanschouw bijvoorbeeld hoe wij er (na ontelbare mislukte experimenten) in geslaagd zijn om een foto op glas te graveren. En natuurlijk met de nodige kwaliteit die huwelijksgeschenken verdienen! Geef je hieronder over aan een (over)dosis inspiratie.