Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Portglas graveren

Een portglas graveren (óf ook wel portglaasjes) is mogelijk vanuit enkele verschillende glazen. Allereerst is het van belang om te melden dat port weer helemaal 'terug van weggeweest' is! De portliefhebbers lijken niet meer uit het veld te slaan. Als je dus een mooi én persoonlijk cadeau voor hen zoekt, kan je deze zoektocht beïndigen. De portglazen zijn zoals gezegd niet zo groot. Maar, toch zijn deze groot genoeg om er iets moois en persoonlijk op te graveren. Laat je dus inspireren!

De prijzen zijn inclusief BTW en graveren.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren


Glas graveren

Een glas graveren kan vanuit meerdere redenen ontstaan. Zo kan dienen als ideaal geschenk om een persoonlijke boodschap over te brengen. Bezegel een bijzondere gelegenheid als een bruiloft, jubileum óf andere mijlpaal met een portglas graveren. Volledig naar eigen wens. En naar een eigen in te vullen gravure. Ga dus voor een persoonlijke tekst. Laat een datum, naam óf initialen graveren om een tijdloos cadeau te geven waar de ontvanger met verbazing van op zal kijken.

 

Champagneglas graveren

Naast een portglas graveren is het ook mogelijk om voor een champagneglas graveren te gaan. Champagne wordt met name geschonken (én gedronken) tijdens speciale gelegenheden. Te denken aan een bruiloft, Nieuwjaar óf een jubileum. Een onmisbaar onderdeel van deze momenten is het 'poppen' van de champagnefles, waarna het in twee champagneglazen geschonken wordt. Hierna klinken de glazen heerlijk tegen elkaar aan om te proosten op het speciale moment.

 

Wijnglas graveren

Wijn is zonder twijfel één van de meest gedronken (alcoholische) dranken in Nederland. En tussen al deze wijnliefhebbers is een duidelijke splitsing te zien tussen 'wittewijndrinkers' én 'rodewijndrinkers'. Tot welke categorie je ook behoord. De Glasgraveur biedt voor beiden personen een wijnglas graveren aan. Hiermee ben je dus altijd voorzien van een persoonlijk cadeau dat de ontvanger ook écht in de praktijk zal gebruiken. Dus haal die Italiaanse 'vino' maar alvast in huis!

 

Bierglas graveren

Een bierglas graveren is hét perfecte cadeau voor de doorgewinterde fijnproever, thuisbrouwer óf voor een jongeling die nét zijn achttiende levensjaar heeft bereikt. Hiermee drink je het bier namelijk niet meer alleen met een heerlijke smaak. Maar, ook met een totale beleving. Bij iedere slok wordt je herinnerd aan de bijzondere mijpaal die je bereikt hebt. Overweeg naast een portglas graveren dus ook zéker een bierglas graveren!

 

Foto in glas graveren

Een foto in glas graveren is zéker geen alledaags klusje voor menig persoon. Ook voor ons, als ervaren glasgraveur, was het een hele uitdaging om een foto scherp een duidelijk te graveren. Zeker een portglas graveren is een éxtra uitdaging, doordat het kleinere glaasjes zijn. Maar na veel experimenteren, mislukkingen én successen is het ons gelukt. Wij graveren een foto geheel naar eigen wens in glas.

 

Advies op maat

Natuurlijk snappen wij als geen ander dat het uitzoeken van een persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid geen alledaagse activiteit is. En daarom staan wij graag voor je klaar. Vanuit onze jarenlange ervaring als gravurespecialist weten wij als geen ander wat er bij de keuze van een persoonlijk geschenk komt kijken. Naast een portglas graveren bieden wij ook nog meer mogelijkheden aan. Laat je verder inspireren!

Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Portglas graveren