Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in je Spam-box/ongewenste reclame.

Portglas Siza Schott Zwiesel

Portglas Siza Schott Zwiesel

More Views

  • Portglas Siza Schott Zwiesel
  • Portglas Siza Schott Zwiesel
  • Portglas Siza Schott Zwiesel
  • Alvaro Siza Vieira
€ 18,75
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit mooie kristallen portglas van Schott Zwiesel is perfect voor de portliefhebber. Dit portglas is het officiële portglas van de Portugese port-producenten, het is ontworpen door de bekende Portugese architect Alvaro Siza Vieira. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Het Siza-portglas is 167 mm hoog, en heeft een inhoud van 227 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 401 beoordelingen

Anoniem: "Superfijn contact. Hans denkt goed mee, is eerlijk in zijn advies, en is heel behulpzaam. Het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. Heel erg blij mee!"

28 aug. 2019

Anoniem: "Snelle en goede service."

28 aug. 2019

Jonas Wissink: "Echt vlekkeloos, het voelt gewoon als een kleinschalig bedrijf met 2 klanten per dag. Je krijg snelle reacties op je mails, ze helpen meedenken (Ik wou 2-zijdige gravering, werd heel verstandig afgeraden) en ik heb precies wat ik wil. Levertijd was ook vrij kort. De bestelling werd erg netjes ingepakt zodat er echt niks kapot kon gaan. Super! "

27 aug. 2019