Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in je Spam-box/ongewenste reclame.

Bierproefglas Schott Zwiesel

Bierproefglas Schott Zwiesel

More Views

  • Bierproefglas Schott Zwiesel
  • Bierdegustatieglas graveren
  • Bierproefglas Schott Zwiesel
  • bierglas graveren
€ 23,70
De Glasgraveur
Dit prachtige kristallen glas van Schott Zwiesel, is speciaal ontwikkeld voor de Liefhebber van speciale bieren, en de (thuis-)brouwer. Het glas heeft een mooie bel, zodat de smaak en het bouquet van het bier goed tot zijn recht komt. Ook heeft dit glas een mousseerpunt, zodat het bier veel langer blijft mousseren. Dit glas is onderdeel van de Beer Basic collectie van Schott Zwiesel. Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Het bierproefglas is bijna 23 cm hoog, en heeft een inhoud van 486 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 401 beoordelingen

Anoniem: "Superfijn contact. Hans denkt goed mee, is eerlijk in zijn advies, en is heel behulpzaam. Het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. Heel erg blij mee!"

28 aug. 2019

Anoniem: "Snelle en goede service."

28 aug. 2019

Jonas Wissink: "Echt vlekkeloos, het voelt gewoon als een kleinschalig bedrijf met 2 klanten per dag. Je krijg snelle reacties op je mails, ze helpen meedenken (Ik wou 2-zijdige gravering, werd heel verstandig afgeraden) en ik heb precies wat ik wil. Levertijd was ook vrij kort. De bestelling werd erg netjes ingepakt zodat er echt niks kapot kon gaan. Super! "

27 aug. 2019