Theeglazen graveren

Ga voor theeglazen graveren als je te maken hebt met een échte theeleut. Ideaal om je moeder, vriendin of vriend te verrassen die het liefst op de bank onder een dekentje wegkruipt met een heerlijk theetje. Ontwerp zelf een uniek theeglas met de naam van de ontvanger óf een andere tekst naar keuze. Ook kan je voor meerdere theeglazen gaan om zo samen te genieten van jullie favoriete thee. Leuk voor jou én de ontvanger! Ontdek snel ons assortiment van theeglazen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Ga voor een theeglas van kwaliteit

Bij ons ben je altijd voorzien van een theeglas van kwaliteit. Daarom hoef je ook niet bang te zijn dat het glas snel verkleurd of niet bestend is tegen de vaatwasser. Als je voor theeglazen graveren gaat bij De Glasgraveur weet je namelijk zeker dat je het glas in de vaatwasser kan plaatsen. Dit scheelt weer een hoop werk en is dus ideaal als je dagelijks een kopje thee inschenkt!

Zodra je de naam, tekst of afbeeldingen op het theeglas hebt toegevoegd ontvang je van ons een voorbeeld. Als je hier akkoord op geeft gaan wij vervolgens aan de slag om de gravure op het theeglas te plaatsen. Hierdoor weet je zeker dat het ontwerp aan alle verwachtingen voldoet. Ideaal om een theeleut te verrassen met zijn of haar favoriete drankje.

Theeglazen graveren

Graveren voor iedere gelegenheid

Uit onze ervaring durven wij wel te stellen dat je voor iedere gelegenheid voor theeglazen graveren kan gaan. Ook kan je dit zowel voor een man als vrouw geven. Denk aan het bereiken van 65-jarige leeftijd, een cadeau voor de juffrouw aan het einde van het jaar, een housewarming, jubileum, Kerst, verjaardag of als zakelijk geschenk. Voor laatstgenoemde is het leuk om het logo van een bedrijf op het theeglas te plaatsen. 

Natuurlijk zijn bovenstaande gelegenheden ideaal om voor theeglazen graveren te gaan. Tóch springt één gelegenheid er voor ons helemaal uit. En dat is Moederdag! Dit is namelijk bij uitstek de juiste dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Dit kan dan ook perfect met een theekopje. Heerlijk om mee weg te dromen en te personaliseren met een naam of foto. Ook een geschenkset zou hier een mooie aanvulling kunnen zijn!

Glas graveren met logo

Zoals gezegd is het bij theeglazen graveren voor een zakelijke relatie leuk om het logo op een theeglas te laten graveren. Hierdoor kan al het personeel iedere dag vanuit hun eigen glas een heerlijke warme kop thee inschenken. En dus denken aan degene die dit geschenk cadeau heeft gedaan. Zo zorg je ervoor dat het personeel dagelijks aan je terugdenkt. Ideaal om dus écht indruk te maken.

Ook voor een persoonlijkere relatie (zoals je moeder) is het leuk om een foto op een theeglas te graveren. Hier is het dan juist mooi om een foto van jullie samen uit te kiezen. Zorg er hierbij wél voor dat de foto van een hoge kwaliteit is. Dan komt de gravure van de foto er namelijk ook mooi uit te zien op het glas zelf. En staat niets meer in de weg om jullie samen onvergetelijke theemomenten te geven!

Zijn theeglazen graveren toch nét niet waar je naar op zoek bent? Wij helpen je. Bekijk onderstaande pagina's voor nog meer inspiratie!