Waterglazen graveren

Als je voor waterglazen graveren gaat weet je zeker dat het glas altijd halfvol is. En dus klaar om bij te vullen om wederom te genieten van ee glas (ijskoud) water. Ideaal tijdens een stijlvol diner, exclusief cadeau of gewoon als alledaags waterglas. Hieruit valt direct af te leiden dat een waterglas onmisbaar is in iedere keuken. Een glas water of limonade is dan ook gezond en lekker. Met een eigen waterglas op maat weet je ook nog eens zeker dat je dit níet uit een saai glas hoeft te drinken!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Ga voor waterglazen graveren

De voornaamste reden om voor waterglazen graveren te gaan is dat het dé ideale dorstlesser is. Ideaal bij ieder diner en passend bij een goede wijn of koffie. Daarom is een gegraveerd waterglas op maat nét even dat stukje extra ter vergelijking met een normaal waterglas. Wij bieden verschillende designs in uiteenlopende stijlen aan. Ga voor een klassiek, strak modern of juist een sobere uitstraling. Ga na of het voor een Bourgondiër is die zich helemaal uitleeft en een gedurfd ontwerp kan waarderen.

Met waterglazen graveren zit je altijd goed. Zo is water één van de belangrijkste elementen die een mens nodig heeft. Het is dan vaak ook hét ontbrekende element om een perfect gedekte tafel helemaal compleet te maken. Dit reinigt namelijk het smaakpalet en brengt dus weer nieuwe smaken tot leven! Ook is het de ideale aanvulling bij iedere gang van een diner.

Waterglazen graveren

Wat voor gravure op waterglazen?

Omdat wij uitsluitend waterglazen graveren op maat zijn de mogelijkheden (nagenoeg) eindeloos! Ga dus voor de namen van een bruidspaar, de initialen, de trouwdatum, een mooi couplet uit een gedicht, afbeelding, foto van een protret, logo of een combinatie van deze mogelijkheden. Wij passen ons aan afhankelijk van jouw wensen. Voor ieder jubileum, bruiloft óf andere feestelijke gelegenheid.

Over het algemeen zien wij dat waterglazen graveren dé ideale oplossing zijn voor personen die géén alcohol drinken. Zo is water enorm populair bij diners om smaken te neutraliseren. Ook personen die wél alcohol drinken hebben tijdens een heerlijk diner vaak een glas water naast hun biertje of wijntje staan. Zij kunnen op deze manier alsnog de smaak neutraliseren voordat zij verder gaan naar een nieuwe smaaksensatie. 

Design waterglazen

Een kleur zegt meer dan 1.000 woorden. Ga dus na wat voor kleur je waterglazen jew  ilt hebben. Een gekleurd waterglas is dan ook een perfecte aanvulling op een regulier waterglas. Waar water van nature helder is, bieden gekleurde glazen nét dat beetje extra aan. Hierdoor komt de sprankelende dorstlesser ideaal tot zijn recht. Naast de kleur van een waterglas kan ook rekening gehouden worden met de vormgeving.

Ga voor een waterglas op voet om het glas nét even dat beetje extra klasse te geven, in vergelijking met een longdrinkglas. Het geeft een glas direct een elegant karakter mee. Juist voor de personen die géén alcohol drinken is dit dus een ideale oplossing om ook met een ultieme sfeerbeleving aan een diner te verschijnen. Het geeft ook direct een stukje waardering voor de meest ultieme drank die er bestaat!

Tip: laat je verder inspireren met o.a. champagneglas graverenwijnglas met naamglazen graverenbierpullen graveren en bierglas graveren.