Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Whiskyglazen graveren

Whiskyglazen graveren

Dat kan bij ons. We doen het met liefde en plezier. Whisky is al jaren lang een favoriet als het gaat om gedestilleerd. Er zijn echt heel veel whisky-destilleerderijen. Zoals je zou verwachten zijn er veel in Schotland, en uiteraard ook vrij veel in Ierland. Ook in de Verenigde Staten zijn er veel. Maar ook in Japan kunnen ze er wat van. Zelfs in Nederland en België zijn er verschillende whisky-destilleerderijen, terwijl wij juist van oudsher meer van de jenevers zijn. Whisky wordt dus overal gemaakt. Whisky wordt veel gedronken uit zogenaamde "tumblers": je zou het kunnen vertalen naar "tuimelaars": het zijn de lage maar brede glazen met meestal een hele dikke bodem. Doordat tumblers relatief erg breed zijn kunnen er extra veel ijsblokjes bij. Iets wat bij de puristen "Not done" is, immers als de ijsblokjes smelten komt er water bij de whisky. Whisky's proeven doe je vooral met een nosing-glaasje. De naam zegt het eigenlijk al: bij de nosing-glaasjes ligt er veel nadruk op de geur.

Alle prijzen zijn inclusief graveren en BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Whisky of whiskey?

Whisky of toch maar liever met een "e": Whiskey.  In Schotland, en in Canada schrijven ze "Whisky". De Ieren en Amerikanen schrijven de "e" erbij: "Whiskey".

We graveren tumblers van kristal, maar we hebben ze ook van "gewoon" glas. Voor de connaisseurs, de ware whiskyliefhebbers, hebben we "nosing"-glaasjesDe Nosing-glazen zijn voor de fijnproevers. Laat ze graveren met je initialen, een titel, een monogram. Je favortiete symbool, of een foto. Het logo van je favoriete band. Of het refrein van je favoriete nummer van diezelfde band.

Whiskyglazen graveren we voor de directie-kamer, voor de huiskamer, of voor de zolderkamer. Voor de studentenkamer, maar ook voor de jaarclub. Voor de studenten-vereniging, maar ook voor de studievereniging.

Laat een "gewoon" whiskyglas graveren, of een luxe whiskeyglas van kristal.