Snelle verzending; Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

 

Whiskyglazen graveren

Whiskyglazen graveren, dat kan bij ons. We doen het met liefde en plezier. Whisky of toch maar liever met een "e": Whiskey.  In Schotland, en in Canada schrijven ze "Whisky". De Ieren en Amerikanen schrijven de "e" erbij: "Whiskey".

We graveren tumblers van kristal, maar we hebben ze ook van "gewoon" glas. Voor de connaisseurs graveren we "nosing"-glaasjes.

De Nosing-glazen zijn voor de fijnproevers. Laat ze graveren met je initialen, een titel, een monogram. Je favortiete symbool, of een foto. Het logo van je favoriete band. Of het refrein van je favoriete nummer van diezelfde band.

Whiskyglazen graveren we voor de directie-kamer, voor de huiskamer, of voor de zolderkamer. Voor de studentenkamer, maar ook voor de jaarclub. Voor de studenten-vereniging, maar ook voor de studievereniging.

Laat een "gewoon" whiskyglas graveren, of een luxe whiskeyglas van kristal.

Alle prizen zijn inclusief graveren en BTW.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Wat is whisky zonder het juist glas? Bijna ondenkbaar, bijna ondrinkbaar. De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van whiskyglazen graveren. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel naar wens en stijl een persoonlijke gravure te ontwerpen. Met het graveren van een whiskyglas bent u verzekerd van een uniek cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid.

Uw eigen ontwerp

Voordat wij kunnen beginnen met het graveren van uw whiskyglas, maakt u eerst zelf een ontwerp. Dit ontwerp kunt u zelf gemakkelijk online maken. Zo heeft u keuze uit verschillende lettertypen en afbeeldingen. Vervolgens kunnen wij beginnen met het graveren van uw whiskyglas.

Exclusieve glazen van Schott Zwiesel

Verder hebben wij een uitgebreide collectie whiskyglazen van Schott Zwiesel. Deze glazen hebben een perfecte vorm en hebben een briljante glans. Wanneer u deze whiskyglazen laat graveren haalt u zeker een stukje exclusiviteit in huis!

Mocht u nog vragen hebben over de gegraveerde whiskyglazen, dan kunt u contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur).