Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Wijnglazen graveren

 

Wijnglazen graveren we iedere dag. We graveren veel glazen voor witte wijn, maar nog vaker rode wijnglazen. Wijnglazen graveren we voor Riesling, Moezel, voor Bordeaux, Cabernet en Bourgondië. 

Een wijnglas graveren we voor een huwelijk, een jubileum, of voor het familiefeest waar één keer per jaar ècht iedereen komt.

Wijnglazen graveren we voor dat mooie restaurant wat net zijn eerste Michelin-ster heeft gekregen. En voor dat ene speciale etentje. Om je lief ten huwelijk te vragen. Om je favoriete Juf te verwennen, of de hoogleraar die veel voor je heeft betekend.

Wijnglazen graveren we voor speciale gelegenheden, voor feestjes, of gewoon voor je eigen geniet-momentje.

We kunnen namen op de wijnglazen graveren, maar ook initialen of enkele zinnen. De tekst kan gecombineerd worden met een afbeelding. Maar er kan ook alleen maar een plaatje op het wijnglas gegraveerd worden. Of een foto.

We hebben klassieke wijnglazen in het assortiment, maar ook moderne. Gewone wijnglazen, maar ook luxe wijnglazen van kristal.

We graveren graag een setje, maar één wijnglas graveren doen we uiteraard net zo graag.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

De echte wijnliefhebber drinkt een goede wijn natuurlijk uit een mooi wijnglas. Verras hem of haar daarom met een gegraveerd wijnglas. Je ontwerpt gemakkelijk jouw persoonlijke gravure, die wij op de wijnglazen graveren. Voor het graveren van wijnglazen, maken wij gebruik van de zandstraaltechniek. Dit zorgt voor een strakke en diepe gravure, die altijd mooi blijft. Ook voor het graveren van jouw bedrijfslogo op glazen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Maak je eigen ontwerp

Voordat wij kunnen beginnen met een wijnglas graveren, is er natuurlijk een ontwerp nodig. Het ontwerp kunt je zelf gemakkelijk en online maken. Je zoekt hiervoor een wijnglas uit in onze webshop en je kunt direct beginnen met ontwerpen. Je hebt de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Wil je lievereen eigen afbeelding gegraveerd hebben, dan kun je deze ter beoordeling aan ons mailen.

Exclusieve gegraveerde wijnglazen van Schott Zwiesel

De Glasgraveur heeft een uitgebreide collectie glazen van Schott Zwiesel, die wij graag voor je graveren. De perfecte vormgeving en briljante glans, zijn kenmerkend voor de wijnglazen van Schott Zwiesel. Het gepatenteerde Titan® kristalglas biedt breukbestendigheid en helderheid. Deze vindt je in veel exclusieve horecagelegenheden, maar ze vallen ook zeker thuis niet uit de toon. Je haalt met een stijlvol gegraveerd wijnglas een stuk exclusiviteit in huis, die jouw gasten zullen verrassen.

Mocht je nog vragen hebben over het graveren van wijnglazen, dan kun je contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)