Snelle verzending; Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

 

Wijnglazen graveren

 

Ontwerp de gravure voor je eigen wijnglas. Of voor iemand anders: iemand waar je veel van houdt, of iemand die je heel graag mag. Iemand die veel van wijn houdt,

of iemand die veel van wijn weet. Glazen om weg te geven, of gewoon voor jezelf. Gegraveerde wijnglazen, groot of klein, gewoon of speciaal, designer-glazen of 

gewoon huis-tuin en keuken glazen.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De echte wijnliefhebber drinkt een goede wijn natuurlijk uit een mooi wijnglas. Verras hem of haar daarom met een gegraveerd wijnglas. U ontwerpt gemakkelijk uw persoonlijke gravure, die wij op uw wijnglazen graveren. Voor het graveren van wijnglazen, maken wij gebruik van de zandstraaltechniek. Dit zorgt voor een strakke en diepe gravure, die altijd mooi blijft. Ook voor het graveren van uw bedrijfslogo op glazen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak uw eigen ontwerp

Voordat wij kunnen beginnen met een wijnglas graveren, is er natuurlijk een ontwerp nodig. Het ontwerp kunt u zelf gemakkelijk en online maken. U zoekt hiervoor een wijnglas uit in onze webshop en u kunt direct beginnen met ontwerpen. U heeft de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Indien u een eigen afbeelding heeft, die u in uw wijnglas wilt laten graveren, kunt u deze ter beoordeling aan ons mailen.

Exclusieve gegraveerde wijnglazen van Schott Zwiesel

De Glasgraveur heeft een uitgebreide collectie glazen van Schott Zwiesel, die wij graag voor u graveren. De perfecte vormgeving en briljante glans, zijn kenmerkend voor de wijnglazen van Schott Zwiesel. Het gepatenteerde Titan® kristalglas biedt breukbestendigheid en helderheid. Deze vindt u in veel exclusieve horecagelegenheden, maar wij brengen ze graag bij u thuis. U haalt met een stijlvol gegraveerd wijnglas een stuk exclusiviteit in huis, die uw gasten zullen verrassen.

Mocht u nog vragen hebben over het graveren van wijnglazen, dan kunt u contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)