Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wijnglazen graveren

Wijnglazen zijn een populair kado, of geschenk.

We graveren veel glazen voor witte wijn, maar nog vaker rode wijnglazen. Er zijn voor ieder wijn wel geschikte glazen te vinden. Elke (wijn-)regio, en dat zijn er veel, heeft zo zijn eigen vorm qua wijnglas. En die wijnregio's worden er steeds meer: sinds een aantal jaren wordt er ook in Nederland succesvol wijn gemaakt. Zo'n vijftien jaar geleden kwam de meeste wijn uit Frankrijk, ook wat uit Spanje, en uit Italië. Tegenwoordig komt wijn van over de hele wereld. En wat is er nou leuker voor een echte wijnliefhebber dan wijn te drinken uit zijn of haar eigen persoonlijke glas. Met een mooie afbeelding, of een foto erin gegraveerd. Of de initialen, of de naam van diegene die het glas gaat krijgen.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

De echte wijnliefhebber drinkt een goede wijn natuurlijk uit een mooi wijnglas. En ook "gewone" wijn zou best wel eens lekkerder kunnen smaken uit een mooi wijnglas

Rood of wit

Voor witte wijn zijn de glazen een stukje kleiner. Terwijl de rode wijnglazen vaak een inhoud hebben van bijna een halve liter, en soms nog wat meer, moeten de witte wijnglazen het vaak doen met een kleine halve liter of soms nog minder.

Een wijnglas geven kan voor een huwelijk, een jubileum, of voor het familiefeest waar één keer per jaar ècht iedereen komt. Wijnglazen graveren we voor dat mooie restaurant wat net zijn eerste Michelin-ster heeft gekregen. En voor dat ene speciale etentje. Om je lief ten huwelijk te vragen. Om je favoriete Juf te verwennen, of de hoogleraar die veel voor je heeft betekend. Kortom voor speciale gelegenheden, voor feestjes, of gewoon voor je eigen geniet-momentje.

We kunnen namen op de wijnglazen graveren, maar ook initialen of enkele zinnen. De tekst kan gecombineerd worden met een afbeelding. Maar er kan ook alleen maar een plaatje op het wijnglas gegraveerd worden. Of een foto.

We hebben klassieke wijnglazen in het assortiment, maar ook moderne. Wijnglazen van "gewoon", maar ook luxe wijnglazen van kristal.

Wijnglazen worden vaak gegeven of besteld als een setje, maar één wijnglas geven of bestellen kan natuurlijk ook.