Snelle verzending; Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

 

Wijnglazen graveren

 

Wijnglazen graveren we iedere dag. We graveren veel glazen voor witte wijn, maar nog vaker rode wijnglazen. Wijnglazen graveren we voor Riesling, Moezel, voor Bordeaux, Cabernet en Bourgondië. 

Een wijnglas graveren we voor een huwelijk, een jubileum, of voor het familiefeest waar één keer per jaar ècht iedereen komt.

Wijnglazen graveren we voor dat mooie restaurant wat net zijn eerste Michelin-ster heeft gekregen. En voor dat ene speciale etentje. Om je lief ten huwelijk te vragen. Om je favoriete Juf te verwennen, of de hoogleraar die veel voor je heeft betekend.

Wijnglazen graveren we voor speciale gelegenheden, voor feestjes, of gewoon voor je eigen geniet-momentje.

We kunnen namen op de wijnglazen graveren, maar ook initialen of enkele zinnen. De tekst kan gecombineerd worden met een afbeelding. Maar er kan ook alleen maar een plaatje op het wijnglas gegraveerd worden. Of een foto.

We hebben klassieke wijnglazen in het assortiment, maar ook moderne. Gewone wijnglazen, maar ook luxe wijnglazen van kristal.

We graveren graag een setje, maar één wijnglas graveren doen we uiteraard net zo graag.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De echte wijnliefhebber drinkt een goede wijn natuurlijk uit een mooi wijnglas. Verras hem of haar daarom met een gegraveerd wijnglas. U ontwerpt gemakkelijk uw persoonlijke gravure, die wij op uw wijnglazen graveren. Voor het graveren van wijnglazen, maken wij gebruik van de zandstraaltechniek. Dit zorgt voor een strakke en diepe gravure, die altijd mooi blijft. Ook voor het graveren van uw bedrijfslogo op glazen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak uw eigen ontwerp

Voordat wij kunnen beginnen met een wijnglas graveren, is er natuurlijk een ontwerp nodig. Het ontwerp kunt u zelf gemakkelijk en online maken. U zoekt hiervoor een wijnglas uit in onze webshop en u kunt direct beginnen met ontwerpen. U heeft de keuze uit vele lettertypen en afbeeldingen. Indien u een eigen afbeelding heeft, die u in uw wijnglas wilt laten graveren, kunt u deze ter beoordeling aan ons mailen.

Exclusieve gegraveerde wijnglazen van Schott Zwiesel

De Glasgraveur heeft een uitgebreide collectie glazen van Schott Zwiesel, die wij graag voor u graveren. De perfecte vormgeving en briljante glans, zijn kenmerkend voor de wijnglazen van Schott Zwiesel. Het gepatenteerde Titan® kristalglas biedt breukbestendigheid en helderheid. Deze vindt u in veel exclusieve horecagelegenheden, maar wij brengen ze graag bij u thuis. U haalt met een stijlvol gegraveerd wijnglas een stuk exclusiviteit in huis, die uw gasten zullen verrassen.

Mocht u nog vragen hebben over het graveren van wijnglazen, dan kunt u contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)