Wijnglas met naam

Wil jij een wijnglas met naam graveren? Dan kom je voor de keuze tussen ontelbare witte wijnglazen te staan. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er nog (veel) meer rode wijnglazen in omloop. Voor iedere soort wijn is een eigen wijnglas gemaakt om er maximaal van te genieten. De vorm van het wijnglas hangt dan ook af van de wijnregio. En deze regio's spreiden zich dan ook als vanzelfsprekend steeds meer uit. Van de traditionele wijngaarden in de Franse, Italiaanse én Spaanse landschappen heeft dit zich namelijk verspreid tot ons eigen kleine kikkerlandje. 

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Wijnglas met naam graveren

Waar wijn traditioneel gezien met name uit de Spaanse, Franse én Italiaanse wijngaarden afkomstig is kennen wij in Nederland ook voortaan de eerste wijngaarden. Daardoor kan je genieten van een heerlijk wijntje uit ons eigen land. Maar, doordat de wijnregio's steeds meer uitbreiden krijgen we ook te maken met alsmaar meer wijnglazen. Over de hele wereld verschillen de vormen van het wijnglas. Hoe je dit tóch verzekerd kan zijn van een persoonlijk wijnglas? Door voor een wijnglas met naam óf een wijnset te gaan! De Glasgraveur staat je hier enorm graag in bij.

 

Rood of wit wijnglas?

In de zoektocht naar een wijnglas om met naam te graveren begint dit bij de keuze voor rode of witte wijn. Deze twee verschillende soorten wijnglazen verschillen namelijk in grootte. Waar een rood wijnglas al snel een halve liter, óf meer aan inhoud heeft. Kent een wit wijnglas een maximale inhoud van een halve liter, waarbij het vaak nóg minder is. Vanuit je eigen wensen en smaakvoorkeur dien je dus na te gaan wat voor wijnglas met naam je uiteindelijk wilt hebben. Een wit wijnglas met naam. Of een rood wijnglas met naam. Hoe je dit bepaald? Door natuurlijk genoeg te proeven van beiden soorten! Daarna kan je vanuit eigen ervaring de beste keuze maken.

Wijnglas met naam

 

Wijnglas graveren voor speciale gelegenheid

Een wijnglas graveren met naam is veelgezien bij een huwelijk, jubileum of familiefeest. Daarnaast kan dit ook de welverdiende kers op de taart zijn zodra een restaurant zijn eerste Michelin-ster heeft behaald. Ook is het bij uitstek geschikt om een speciaal etentje mee te bezegelen of de liefde van je leven ten huwelijk te vragen. Verwen die ene favoriete juf met een wijnglas met naam. En zet die hoogleraar die veel voor je heeft betekend in het zonnetje. Kortom voor speciale gelegenheden en échte mijlpalen die nét even wat meer aandacht verdienen.

 

Ander glas met naam graveren?

Naast een wijnglas met naam graveren is het bij ons ook mogelijk om andere soorten glazen te graveren. Hierbij kan gedacht worden aan een bierglas graveren, whiskyglas graveren óf een cognacglas graveren. Hoe je dit het beste kan bepalen? Ga na voor wie het glas bedoeld is en wat zijn of haar favoriete drank is. Zodra je dit ontrafeld hebt ben je namelijk perfect in staat om ontelbare genietmomentjes te beleven met je favoriete (drank)glas. Onderstaand hebben wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.