Graveren van geschenksets

Het graveren van geschenksets is bij uitstek geschikt voor een écht uniek moment. Hiermee zorg je er namelijk voor dat de ontvanger vaak terugdenkt aan dit unieke moment. Ga na waar de ontvanger van houdt en pas hier de geschenkset op aan. Zo kan je te maken hebben met een echte bier-, wijn- of whiskeyliefhebber. Nadat je de spreekwoordelijke knoop voor het type geschenkset hebt doorgehakt is het tijd om voor een persoonlijke boodschap te zorgen. Voeg dus een eigen tekst, illustratie of foto toe voor een persoonlijke touch.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten


Relatiegeschenken graveren

Het graveren van geschenksets is enorm geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Zo is het met relatiegeschenken graveren mogelijk om een waardevolle band te belonen met een persoonlijk cadeau. Ga voor een glazenset graveren met diverse glazen om er zeker van te zijn dat de ontvanger van de glazen gebruik gaat maken. Het is namelijk zonde als de glazen graveren uiteindelijk niet gebruikt worden. Ook is het aan te raden om voor een glazenset graveren te gaan als het om meerdere personen gaat. Hierdoor vullen zij zich één en verbonden door de persoonlijk gegraveerde glazen.

graveren van geschenksets

Gepersonaliseerde wijnglazen

Bij het graveren van geschenksets is het enorm belangrijk om rekening te houden met de drankvoorkeuren van de ontvanger. Als het om een échte wijnproever gaat is het dan ook leuk om voor gepersonaliseerde wijnglazen te gaan. Een wijnpakket met gegraveerde glazen zorgt dan ook voor een aangename verrassing bij de ontvanger. Ga verder na wat voor boodschap je op de glazen wilt plaatsen. Of dat je voor een afbeelding gaat bij een wijnpakket met gegraveerde glazen. Ongeacht je keuze weet je zeker dat de ontvanger versteld staat van een uniek cadeau!

Bierglas bedrukken cadeau

Een bierglas graveren is één van de mogelijkheden bij het graveren van geschenksets. En gezien het feit dat dit de meest gedronken alcoholische drank in Nederland is, is dit ook beslist geen rare gedachte. Ga voor een bierglas bedrukken cadeau om de fervent bierliefhebber allerlei verschillende speciaalbiertjes uit zijn eigen glas te laten drinken. Verzorg een persoonlijke boodschap met een bierglas graveren waarmee je de ontvanger spreekwoordelijk omver blaast.

Gepersonaliseerde whiskey karaf

Een gepersonaliseerde whiskey karaf is een geschikt cadeau bij het graveren van geschenksets. Hiermee verzorg je namelijk een prachtige karaf waarin de meest exclusieve wiskeys komen. Om vervolgens in bijpassende gegraveerde whiskeyglazen te gaan. Bij karaffen graveren weet je daarom ook zeker dat de ontvanger nog vele malen gebruik gaat maken van het persoonlijke cadeau. En wat is er nou leuker dan op visite een heerlijke whiskey drinken vanuit je eigen gegeven whiskey geschenkset?

Advies op maat

Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat het graveren van geschenksets niet zo eenvoudig is als het lijkt. En daarom staan wij ook graag voor je klaar. Wij denken graag mee over een persoonlijke gravure. Vanuit alle mogelijkheden weten wij namelijk als geen ander dat er altijd wel een gravure op maat is die de ontvanger versteld laat staan. Dat is vaak ook het uitgangspunt bij een glas graveren die de gever wilt bereiken. In overleg komen wij tot verschillende mogelijkheden en kiezen wij uiteindelijk wat voor gravure het meest geschikt is. Advies op maat? Neem dan contact met ons op.