Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Champagne

Wie bij een jubileum van een collega, op het afscheid van een medewerker, of bij een bruiloft met een uniek cadeau wil verschijnen vind bij ons zeker een passend uniek cadeau. Een passend geschenk voor veel gebeurtenissen. Met onze gegraveerde champagnesets heeft u een persoonlijk geschenk, een pronkstuk of een gebruiksvoorwerp met blijvende waarde. Ontwerp nu zelf uw gravure en laat ons de champagneglazen graveren.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Naast een champagneset kan je natuurlijk ook voor prachtige champagneglazen bruiloft gaan. Hiermee gooi je gegarandeerd hoge ogen bij het bruidspaar. Ook een champagneglas met naam is hét cadeau om een bruidspaar volledig mee te verrassen. Bij iedere slok uit het glas denken zij hierbij terug aan 'de grote dag'. En natuurlijk aan de gulle gever van dit unieke cadeau. Meer inspiratie opdoen voor een champagneset? Neem dan eens een kijkje bij andere sets zoals een wijnset, whiskeyset óf waterglazenset