Champagne

Wie bij een jubileum van een collega, op het afscheid van een medewerker, of bij een bruiloft met een uniek cadeau wil verschijnen vind bij ons zeker een passend uniek cadeau. Een passend geschenk voor veel gebeurtenissen. Met onze gegraveerde champagnesets heeft u een persoonlijk geschenk, een pronkstuk of een gebruiksvoorwerp met blijvende waarde. Ontwerp nu zelf uw gravure en laat ons de champagneglazen graveren.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Naast een champagneset kan je natuurlijk ook voor prachtige champagneglazen bruiloft gaan. Hiermee gooi je gegarandeerd hoge ogen bij het bruidspaar. Ook een champagneglas met naam is hét cadeau om een bruidspaar volledig mee te verrassen. Bij iedere slok uit het glas denken zij hierbij terug aan 'de grote dag'. En natuurlijk aan de gulle gever van dit unieke cadeau. Meer inspiratie opdoen voor een champagneset? Neem dan eens een kijkje bij andere sets zoals een wijnset, whiskeyset óf waterglazenset