Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in je Spam-box/ongewenste reclame.

Waterset kristal Bruk Kosta Boda

waterset graveren

More Views

  • waterset graveren
  • Kosta Boda Bruk graveren
  • Kosta Boda Bruk graveren
  • anna ehrner
€ 106,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Mooie kristallen water set van Kosta Boda. Uiteraard kun je hem ook gebruiken voor wijn of sap. De karaf heeft een eiken houten deksel en past met gemak in de deur van de koelkast. "Bruk" is zweeds voor "om te gebruiken", daarom zijn de karaf en de glazen ook niet heel dunwandig maar juist lekker stevig. De karaf en de glazen kunnen in de vaatwasser, het eikenhouten dekseltje niet. Deze mooie set is ontworpen door Anna Ehrner. De karaf heeft een inhoud van 1350 ml, en is 28 cm hoog. De glazen hebben een inhoud van 350 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 401 beoordelingen

Anoniem: "Superfijn contact. Hans denkt goed mee, is eerlijk in zijn advies, en is heel behulpzaam. Het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. Heel erg blij mee!"

28 aug. 2019

Anoniem: "Snelle en goede service."

28 aug. 2019

Jonas Wissink: "Echt vlekkeloos, het voelt gewoon als een kleinschalig bedrijf met 2 klanten per dag. Je krijg snelle reacties op je mails, ze helpen meedenken (Ik wou 2-zijdige gravering, werd heel verstandig afgeraden) en ik heb precies wat ik wil. Levertijd was ook vrij kort. De bestelling werd erg netjes ingepakt zodat er echt niks kapot kon gaan. Super! "

27 aug. 2019