Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

 

IPA-bierglas kristal Schott Zwiesel

IPA glas graveren

More Views

  • IPA glas graveren
  • ipa glas graveren
  • ipa glazen graveren
€ 21,75
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Dit prachtige,bierglas van Schott Zwiesel, is speciaal ontworpen voor IPA: Indian Pale Ale. Het glas is onderdeel van de Basic Beer Craft collectie Doordat Schott Zwiesel glazen geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. Het glas is 180 mm hoog, en heeft een inhoud van 365 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 244 beoordelingen

Amber D: "Duidelijke site, gemakkelijk te gebruiken. Snelle afwerking en verzending."

28 dec. 2018

Sander Jonkers: "Online een opzetje kunnen maken en telefonisch het ontwerp besproken. Vervolgens een voorbeeld teruggestuurd gekregen op maat. Goede service en snelle levering!"

27 dec. 2018

Sacha: "Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website / webshop. Vervolgens een snelle service. Maak al jaren met plezier gebruik van de glasgraveur."

27 dec. 2018