Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Karaf Bruk kristal Kosta Boda

karaf bruk graveren

More Views

  • karaf bruk graveren
  • karaf bruk kosta boda graveren
€ 67,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Mooie kristallen karaf van Kosta Boda. Vooral bedoeld voor water en sap, maar je kunt hem ook gebruiken voor wijn. De karaf heeft een eiken-houten deksel en past met gemak in de deur van de koelkast. "Bruk" is zweeds voor "om te gebruiken", daarom is de karaf ook niet heel dunwandig maar juist lekker stevig. De karaf kan in de vaatwasser, het eikenhouten dekseltje niet. Deze mooie set is ontworpen door Anna Ehrner. De karaf heeft een inhoud van 1350 ml, en is 28 cm hoog.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 258 beoordelingen

Reinier Otte: "We hadden meerdere bedrijven gevraagd geen van de andere wilde of kon het niet maken. waren blij dat jullie het wel konden."

27 jan. 2019

Anoniem: "Prima service, altijd snel binnen"

22 jan. 2019

K. Bos: "Een uitstekende service én eindproduct. Vanaf het eerste contact was de communicatie vlot, werd er super meegedacht en de glazen waren binnen no-time binnen. Ik kan De Glas Graveur zowel bedrijven als particulieren aanraden!"

21 jan. 2019