Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Karaf Bruk kristal Kosta Boda

karaf bruk graveren

More Views

  • karaf bruk graveren
  • karaf bruk kosta boda graveren
€ 67,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Mooie kristallen karaf van Kosta Boda. Vooral bedoeld voor water en sap, maar je kunt hem ook gebruiken voor wijn. De karaf heeft een eiken-houten deksel en past met gemak in de deur van de koelkast. "Bruk" is zweeds voor "om te gebruiken", daarom is de karaf ook niet heel dunwandig maar juist lekker stevig. De karaf kan in de vaatwasser, het eikenhouten dekseltje niet. Deze mooie set is ontworpen door Anna Ehrner. De karaf heeft een inhoud van 1350 ml, en is 28 cm hoog.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 303 beoordelingen

Berry: "Top service met goede producten. Vriendelijk en behulpzaam en ook nog eens super snel geleverd."

31 mrt. 2019

Anoniem: "Contact is goed geweest, bereid om t’s overleggen. Het eind oordeel is volgens onze vrienden ( die waren 50 jr. getrouwd ) goed"

30 mrt. 2019

Anoniem: "Reeds voor de tweede maal heb ik een bestelling geplaatst bij De Glas Graveur. Ook nu ben ik uiterst tevreden over het geleverde artikel"

28 mrt. 2019