Beste klanten, om in deze tijd van het Corona-virus aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij vragen om, als het even kan, de bestelling te laten bezorgen. Wil je de glazen toch liever af halen, dan is het het verstandigst om alleen te komen.

Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen. Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk! 

 

Karaffen

Karaffen graveren

Bijzondere gelegenheden komen regelmatig voor. Maar zoals het woord "bijzonder" eigenlijk al zegt,: komen ze niet heel vaak voor. Sommige bijzondere gelegenheden komen maar een keer in een mensenleven voor: bijvoorbeeld met pensioen gaan. Of soms wil je iemand extra verwennen, of laten weten dat je hem of haar ontzettend waardeert: daarvoor hebben wij verschillende karaffen in het assortiment. Karaffen voor water, maar ook een waterkan, karaffen voor wijn, een karaf voor whisky, een voor grappa, een bierpitcher, een "gewone" fles.

Voor de familie en voor de directiekamer

Veel van de karaffen komen in sets: dus met glazen. Omdat bijna alle sets kunnen worden uitgebreid met extra glazen, is dit een mooi kado voor bijvoorbeeld een hele familie, een vrienden-groep, en om een directiekamer mee op te leuken.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren