Let op! Wegens werkbezoek in het buitenland zijn wij op donderdag 17, en vrijdag 18 oktober niet aanwezig. Bestellingen gedaan na 15 oktober worden vanaf 21 oktober verwerkt.

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in je Spam-box/ongewenste reclame.

Karaffen

Karaffen graveren

Bijzondere gelegenheden komen regelmatig voor. Maar zoals het woord "bijzonder" eigenlijk al zegt,: komen ze niet heel vaak voor. Sommige bijzondere gelegenheden komen maar een keer in een mensenleven voor: bijvoorbeeld met pensioen gaan. Of soms wil je iemand extra verwennen, of laten weten dat je hem of haar ontzettend waardeert: daarvoor hebben wij verschillende karaffen in het assortiment. Karaffen voor water, maar ook een waterkan, karaffen voor wijn, een karaf voor whisky, een voor grappa, een bierpitcher, een "gewone" fles.

Voor de familie en voor de directiekamer

Veel van de karaffen komen in sets: dus met glazen. Omdat bijna alle sets kunnen worden uitgebreid met extra glazen, is dit een mooi kado voor bijvoorbeeld een hele familie, een vrienden-groep, en om een directiekamer mee op te leuken.

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren