Karaffen graveren

Ga voor karaffen graveren bij de mooiste én meest unieke momenten. Dit is namelijk hét ultieme cadeau voor iemand die een bijzondere gelegenheid heeft. Combineer een luxe kristallen whiskykaraf als verjaardagscadeau met een persoonlijke tekst, foto of een leuke afbeelding. Ook een foto op een waterkaraf is een ideaal relatiegeschenk waarmee je voor een (positieve) verrassing zorgt! Laat je inspireren door ons aanbod.

Overig assortiment

We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Bekijk producten

Wat voor karaffen zijn er?

Ongeacht voor welke karaffen graveren je gaat. Wij hebben het. Zo bieden wij onder anderen wijn-, whiskey-, en waterkaraffen aan. Ook leveren wij hier de passende glazen flessen en waterkannen bij om de set compleet te maken. Glazen graveren is natuurlijk ook volledig naar wens. Ga na wat voor boodschap je als tekst op de karaf wilt plaatsen. Of ga zelfs voor een passende illlustratie óf foto. Hierdoor ontstaat uiteindelijk een ultiem cadeau van de nodige originaliteit mét een persoonlijk tintje. En weet je ook zeker dat deze in de smaak valt bij de ontvanger.

Een van de mogelijkheden bij karaffen graveren is een wijnkaraf graveren. Voor wie dit cadeau het meest geschikt is? Dat ligt hoogstwaarschijnlijk al voor de hand. Namelijk de échte wijnliefhebber. Tegenwoordig is wijn na bier ook de meest gedronken alcoholische drank in Nederland. Logisch dus ook dat er naast een bierglas graveren meerdere glazen gegraveerd worden. Waar wijn voorheen met name vanuit Franse landschappen kwam is dit tegenwoordig compleet anders. Zo zijn er ook heerlijke wijnen te koop die gemaakt zijn in ons eigen kleine kikkerlandje. Ga na wat een mooie persoonlijke boodschap is bij een wijnkaraf graveren. En verras de ontvanger!

Ga voor whiskey karaffen graveren

Bij karaffen graveren wordt misschien wel het meeste gedacht aan een whiskey karaf graveren. Waarom? Zo wordt wijn vaak uit de fles geschonken in plaats vanuit een karaf. Bij whiskey is het wel gebruikelijker om dit vanuit een karaf te doen. En daarom is een whiskey karaf graveren met een persoonlijke boodschap ook een ideaal cadeau voor de whiskeyliefhebber. Hierna kan hij of zij het namelijk vullen met een favoriete whiskey naar keuze. En is de keuze voor karaffen graveren dus geslaagd!

Wordt de whiskey tóch vanuit een fles geschonken? Ga dan voor een whiskey fles graveren om de ontvanger te verrassen met een persoonlijk cadeau op maat. Hiermee verzorg je een persoonlijke touch aan een unieke fles vanuit de whiskeycollectie. Zie het als een ultiem item dat nog ontbreekt in de etalage van een échte whiskeyliefhebber. Zo weten wij vanuit onze ervaring dat dit bij uitstek geschikt is voor de verzamelliefhebbers. 

Een decanteerkaraf graveren

Bij ons kun je er ook voor kiezen om een decanteerkaraf te graveren. Het ideale cadeau voor de wijnliefhebber. Met een decanteerkaraf kun je eenvoudig de bezinksels en sedimenten van de wijn scheiden. Daarnaast kun je door het decanteren de wijn beluchten en hiermee smaken en aroma's beter tot hun recht laten komen. Je kunt natuurlijk ook altijd een decanteerkaraf op tafel zetten omdat het er sielijk uitziet!

Of voor waterkaraffen graveren

Tegenwoordig gaan karaffen graveren verder dan alleen alcoholische dranken. Zo zit een waterkaraf graveren de afgelopen jaren enorm in de lift. En dat is ook niet voor niets. Zo kiezen steeds meer personen voor een gezondere levensstijl. En zeg nou zelf, je drinkt vaker een glas water dan een alcoholische drank. Vanuit dit principe is het dan ook logisch dat je de karaffen graveren meer gaat zien én gebruiken. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de kans om de ontvanger talloze keren aan je te laten denken.

Meer traditioneel? Dan ligt het wél meer voor de hand om voor een glas voor een alcoholische versnapering te graveren. Uit de praktijk merken wij dan ook dat een champagneglas graveren één van de meest populaire glazen is om te graveren. Ideaal voor een bijzondere gelegenheid als een bruiloft. Ook een wijnglas met naam kan inmiddels gezien worden als een klassieker bij een glas graveren. Personaliseer het glas volledig voor de ontvanger om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Bestel bij De Glasgraveur

Ook als je er nog níet helemaal uitkomt staan wij je graag bij. Vanuit onze ervaring denken wij dan ook graag mee of karaffen graveren geschikt voor je is. Of dat een ander soort glas wellicht beter is. Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Neem een kijkje op Trusted Shops. Bij vragen kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Karaffen graveren