Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in je Spam-box/ongewenste reclame.

Karaf Pure Schott Zwiesel

Karaf Pure Schott Zwiesel

More Views

  • Karaf Pure Schott Zwiesel
  • Schott Zwiesel Karaf Pure
€ 34,25
  • Koop 24 voor € 30,82 per stuk. en bespaar 11%
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Deze prachtige kristallen karaf van Schott Zwiesel, is een dekanteer karaf maar ook zeer zeker geschikt om water mee te schenken. Deze elegante karaf is een uitgelezen cadeau voor wijn en water liefhebbers. De Pure karaf heeft een speciale oppervlakte behandeling meegekregen: Drop-Protect; Op het oppervlak van de buitenkant van de karaf zullen zich geen druppels vormen. De karaf is onderdeel van de Pure-collectie van Schott Zwiesel. De vormgeving van deze karaf is een feest voor het oog: Modern zonder het klassieke uit het oog te verliezen. Doordat Schott Zwiesel glaswerk geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. De karaf is 26 cm hoog, en heeft een inhoud van 500 ml.

Feedbackcompany

9,4 / 10

Gebaseerd op 401 beoordelingen

Anoniem: "Superfijn contact. Hans denkt goed mee, is eerlijk in zijn advies, en is heel behulpzaam. Het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. Heel erg blij mee!"

28 aug. 2019

Anoniem: "Snelle en goede service."

28 aug. 2019

Jonas Wissink: "Echt vlekkeloos, het voelt gewoon als een kleinschalig bedrijf met 2 klanten per dag. Je krijg snelle reacties op je mails, ze helpen meedenken (Ik wou 2-zijdige gravering, werd heel verstandig afgeraden) en ik heb precies wat ik wil. Levertijd was ook vrij kort. De bestelling werd erg netjes ingepakt zodat er echt niks kapot kon gaan. Super! "

27 aug. 2019