Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Karaf Pure Schott Zwiesel

Karaf Pure Schott Zwiesel

More Views

  • Karaf Pure Schott Zwiesel
  • Schott Zwiesel Karaf Pure
€ 35,95
  • Koop 24 voor € 30,82 per stuk. en bespaar 15%
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Deze prachtige kristallen karaf van Schott Zwiesel, is een dekanteer karaf maar ook zeer zeker geschikt om water mee te schenken. Deze elegante karaf is een uitgelezen cadeau voor wijn en water liefhebbers. De Pure karaf heeft een speciale oppervlakte behandeling meegekregen: Drop-Protect; Op het oppervlak van de buitenkant van de karaf zullen zich geen druppels vormen. De karaf is onderdeel van de Pure-collectie van Schott Zwiesel. De vormgeving van deze karaf is een feest voor het oog: Modern zonder het klassieke uit het oog te verliezen. Doordat Schott Zwiesel glaswerk geproduceerd worden met het gepatenteerde Tritan® Kristalglas, zijn de glazen en karaffen blijvend briljant, extreem breukvast en krasbestendig. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd. De karaf is 26 cm hoog, en heeft een inhoud van 500 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 503 beoordelingen

anonymous: "De Glas Graveur was het eerste bedrijf dat meteen 'ja' zei op mijn vraag of ze op een 'i' ook een ander symbooltje dan een punt konden graveren. Anderen deden het alleen mechanisch en dat kon bij hen dan niet. Vervolgens werd snel een mooi ontwerp gemaild dat per omgaande werd uitgevoerd en opgestuurd. Alle waardering!"

28 jan. 2020

anonymous: "Website ziet er goed uit. Het bestellen van 2 verschillende ontwerpen op 1 glazen set (2glazen) ging niet goed. Was voor mij kennelijk iets onduidelijk. Daarom gebeld. Gesprek liep wat stroef maar ik werd wel begrepen en het eindresultaat was prima. Levering; goed in mooi kistje. Ik had alleen verwacht dat de tekst wat groter op de glazen zou staan. De verhouding grootte rode wijn glas en tekst vind ik niet kloppen. "

28 jan. 2020

Kelly: "Snelle levering, we hadden een portglas laten graveren en het is erg mooi geworden. "

27 jan. 2020