Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Waterset kristal Bruk Kosta Boda

waterset graveren

More Views

  • waterset graveren
  • Kosta Boda Bruk graveren
  • Kosta Boda Bruk graveren
  • anna ehrner
€ 109,95
Dit product is op voorraad
OF
De Glasgraveur
Mooie kristallen water set van Kosta Boda. Uiteraard kun je hem ook gebruiken voor wijn of sap. De karaf heeft een eiken houten deksel en past met gemak in de deur van de koelkast. "Bruk" is zweeds voor "om te gebruiken", daarom zijn de karaf en de glazen ook niet heel dunwandig maar juist lekker stevig. De karaf en de glazen kunnen in de vaatwasser, het eikenhouten dekseltje niet. Deze mooie set is ontworpen door Anna Ehrner. De karaf heeft een inhoud van 1350 ml, en is 28 cm hoog. De glazen hebben een inhoud van 350 ml.

Feedbackcompany

9,5 / 10

Gebaseerd op 503 beoordelingen

anonymous: "De Glas Graveur was het eerste bedrijf dat meteen 'ja' zei op mijn vraag of ze op een 'i' ook een ander symbooltje dan een punt konden graveren. Anderen deden het alleen mechanisch en dat kon bij hen dan niet. Vervolgens werd snel een mooi ontwerp gemaild dat per omgaande werd uitgevoerd en opgestuurd. Alle waardering!"

28 jan. 2020

anonymous: "Website ziet er goed uit. Het bestellen van 2 verschillende ontwerpen op 1 glazen set (2glazen) ging niet goed. Was voor mij kennelijk iets onduidelijk. Daarom gebeld. Gesprek liep wat stroef maar ik werd wel begrepen en het eindresultaat was prima. Levering; goed in mooi kistje. Ik had alleen verwacht dat de tekst wat groter op de glazen zou staan. De verhouding grootte rode wijn glas en tekst vind ik niet kloppen. "

28 jan. 2020

Kelly: "Snelle levering, we hadden een portglas laten graveren en het is erg mooi geworden. "

27 jan. 2020