Snelle verzending! Binnen 2 tot 4 werkdagen.  Van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00. Wij maken (ge)schenken persoonlijk!

Wij beantwoorden vrijwel ieder mailtje binnen een werkdag, geen antwoord gezien? Kijk in Uw Spam-box/ongewenste reclame.

Porselein

 

 

Wat ons onderscheidt is niet alleen het graveren van glas, en de mogelijkheid om zelf te ontwerpen. De door ons gebruikte graveertechniek is ook uitstekend geschikt voor het graveren van porselein. Door deze combinatie bieden wij onze klanten de mogelijkheid om iets zeer unieks te creëren.

 

Onze prijzen zijn inclusief graveren en inclusief BTW.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van glazen graveren. Maar we hebben ontdekt dat onze techniek ook uitermate geschikt is om porselein te graveren. Het resultaat is verbluffend. Bijzonder geschikt als relatiegeschenk, verjaardags- of huwelijkscadeau. Natuurlijk kunt u ook uzelf eens verwennen met een gegraveerde beker. Voor de echte koffiedrinkers is het bijvoorbeeld erg leuk om een mooie beker te laten graveren.

Zandstraaltechniek

Porselein graveren doen wij voornamelijk middels zandstralen. Porselein graveren door de zandstraaltechniek, geeft een mooie diepe gravure. Op onze website kunt u zelf online een gravure ontwerpen. Wij zorgen dat u het gegraveerde porselein binnen 4 werkdagen in huis heeft.

Mocht u nog vragen hebben over het graveren van porselein, dan kunt u contact opnemen per e-mail of via 073-8888004 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)